Κοινωνία

31/10/2018 - 13:43

Μπράβο ! Δεν ξέχασαν τα παιδιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Το άρθρο 19 του υπό διαβούλευση σ.ν περιλαμβάνει ευεργετική διάταξη για τα παιδιά του αποβιώσαντος Υποπλοιάρχου ΛΣ εα Παπαδόπουλου Κυριάκου.


Άρθρο 19 – Ευεργετική διάταξη για τα τέκνα αποβιώσαντος στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


1. Παρέχεται δικαίωμα εισαγωγής στις Παραγωγικές Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), σύμφωνα με την περίπτ. β’ της παρ. 7 του άρθρου 79 του ν. 4504/2017 (Α’ 184), καθ’ υπέρβαση του εκάστοτε συνολικού αριθμού των εισακτέων, στα δύο (2) τέκνα του Υποπλοιάρχου Λ.Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Κυριάκου του Σταύρου (Α.Μ.: 3221), ο οποίος απεβίωσε ευρισκόμενος στην ενεργό Υπηρεσία και του απονεμήθηκε από την προηγούμενη του θανάτου του ο αμέσως επόμενος βαθμός του Πλωτάρχη Λ.Σ., εφόσον αυτά κατέχουν τίτλο σπουδών που τους επιτρέπει τη συμμετοχή σε εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) της χώρας.
2. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων, καθορίζονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και κάθε σχετικό θέμα για την εφαρμογή του παρόντος άρθρου.

Μοιράσου το άρθρο!