Κοινωνία

02/12/2013 - 10:53

Μυτιλήνη: Από 9 εώς 11 Δεκεμβρίου δίνουμε ζωή - δίνουμε αίμα!

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην  προγραμματισμένη Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία:
Δευτέρα 9, Τρίτη 10 και Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου    2013. Στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου και ώρες 9:00 – 13:30 και 17:00 – 21:30 πρωί και απόγευμα.

Ξαναζεστάνετε μέσα σας την αγάπη για τον συνάνθρωπο σας. Το νησί μας έχει ανάγκη την πολύτιμη προσφορά σας  σε αίμα. Μην αναβάλετε, σας περιμένουμε.

Γίνετε Εθελοντές Αιμοδότες
Δώστε με το αίμα σας ζωή



Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου  έστειλε σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού, ενημερωτική εγκύκλιο για την Εθελοντική Αιμοδοσία που οργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης και τη φροντίδα του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που δίνουν εθελοντικά αίμα, δικαιούνται τιμητική άδεια που προβλέπει ο Νόμος για την ημέρα της Αιμοδοσίας και δύο επιπλέον ημέρες.
Η συμβολή αυτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις προσπάθειές μας είναι σημαντική και ελπίζουμε ότι όλοι οι Προϊστάμενοι των υπηρεσιών  θα διευκολύνουν τους Εθελοντές που θέλουν να συμμετέχουν στην Αιμοδοσία.
 

Μοιράσου το άρθρο!