Κοινωνία

14/11/2022 - 16:21

Μυτιλήνη: συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για όσους έχουν ανάγκη

  Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, σε συνεργασία με την Παλλεσβιακή Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ, καλεί και φέτος τους εργαζόμενους και συνταξιούχους, που θέλουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου τις γιορτές των Χριστουγέννων να μοιραστούν στις λαϊκές οικογένειες που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά για την επιβίωσή του. 

   Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, με ολομέτωπη επίθεση σε κάθε πτυχή της ζωής μας και η λαϊκή οικογένεια δοκιμάζεται σκληρά από την ανεργία, τη μείωση μισθών, από το κύμα ανατιμήσεων και ακρίβειας, τις υπέρογκες αυξήσεις σε καύσιμα και ρεύμα, που τσακίζουν το εισόδημά της. Εκφράζουμε έμπρακτα τη στήριξη μας στους συναδέλφους εργαζόμενους, ανέργους που έχουν βρεθεί χωρίς δουλειά και εισόδημα, τους χαμηλοσυνταξιούχους, που έχουν ανάγκη και χρειάζονται υλική βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας, δίνοντας το χέρι για να παλέψουμε μαζί για τη ζωή και τα δικαιώματά μας. Η δύναμή μας βρίσκεται στην ταξική αλληλεγγύη, στην οργάνωση και στον αγώνα, στον δρόμο της διεκδίκησης και της ανατροπής.

  Καλούμε και τους επαγγελματίες του νησιού, να βοηθήσουν έμπρακτα σ΄  αυτή μας τη προσπάθεια και αν είναι εφικτό να συνεισφέρουν στη συλλογή τροφίμων και  ειδών πρώτης ανάγκης (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλατα εβαπορέ, λάδι, αλεύρι, φρυγανιές,  μπισκότα, αλεύρι, καφέ, τσάι, ζάχαρη,) και είδη ατομικής υγιεινής(σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, απορρυπαντικά κ.λπ.) στα γραφεία του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου οδός Δαβάκη και Βαλαωρίτου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή,  9 το πρωί έως 1.30 το μεσημέρι.

  

     Για οποιαδήποτε πληροφορία, στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου, 

τηλέφωνο επικοινωνίας 22510-22734 6932736573 και

e-mail: peklesvou@gmail.com

Μοιράσου το άρθρο!