Κοινωνία

09/05/2012 - 14:28

Ο Αριστείδης Ταξείδης "προκαλεί" με δηλώσεις του ,τους πολίτες της Μυτιλήνης

mg class="aligncenter size-full wp-image-45076" title="Ταξείδης-300x222" src="http://agrorama.files.wordpress.com/2012/05/cf84ceb1cebeceb5ceafceb4ceb7cf82-300x222.jpg" alt="" width="300" height="222" />

18 ώρες πέρασαν από το Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόραση Μυτιλήνης όπου ο κος Αριστείδης Ταξείδης πρόεδρος της ΑΔΕΛ ανακοίνωσε την αύξηση εισόδου στη πλαζ Τσαμάκια από 1,20 Ευρώ σε 2,00 Ευρώ.
Σήμερα Τετάρτη 09/05/2012 είχαμε και δεύτερο χτύπημα από το κ. Ταξείδη.

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Αριστείδης Ταξείδης μιλώντας στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ επισήμανε πως τα αυξημένα λειτουργικά έξοδα της πλαζ και ζημιές που έχουν συσσωρευτεί λόγω της ανεπαρκούς συντήρησης των τελευταίων ετών επιβάλλουν μία τέτοια αύξηση. Σε ερώτηση για την οικονομική επιβάρυνση των συμπολιτών μας εν μέσω περιόδου κρίσης ο κ. Ταξείδης απάντησε πως: «όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν να πάνε παραδίπλα στα Μπλόκια ή στο Απελί που δεν έχει εισιτήριο. Η πλαζ άλλωστε δεν μπορεί να δεχτεί όλον τον κόσμο της Μυτιλήνης».

Ο κος Ταξείδης προκαλεί τους πολίτες της Μυτιλήνης!

Λέει ευθέως "να πάνε αλλού" , "τα Τσαμάκια δεν είναι για όλους"

Ποιος είναι  αυτός ο κος Ταξείδης που μπορεί να προκαλεί; 

Ο Δήμαρχος Λέσβου,η  Δημοτικοί Αρχή και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι γιατί ανέχονται το κ. Ταξειδή;

Σε εποχή κρίσης ποιος είναι ο κ. Ταξείδης που αποφασίζει , διατάζει και προκαλεί;

Κάποιος να τον μαζέψει !!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

Θυμίζουμε επίσης ότι ο κος Αριστείδης Ταξείδης αποκάλεσε κοπρόσκυλα τα αδέσποτα κατά τη διάρκεια παρέμβασης των φιλόζωων στο Δημοτικό Συμβούλιο προκαλώντας μεγάλη ένταση!

--------------------

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Ανακοίνωση από τους Οικολόγους Πράσινους

Μοιράσου το άρθρο!