Κοινωνία

19/10/2018 - 09:42

Ο «εθελοντής πυροσβέστης από τη Χίο» που, κατά το Πρώτο Θέμα, «τοποθέτησε τον Σταυρό στη Μυτιλήνη»

&n

bsp;

«Εθελοντή πυροσβέστη από τη Χίο» είδε το Πρώτο Θέμα, «να τοποθετεί ξανά τον Σταυρό στου Απελή».

Η αλήθεια είναι ότι ο Σταυρός έχει ξαναστηθεί πρόχειρα από αγνώστους ήδη από την προηγούμενη βδομάδα, ενώ ο διακηρυγμένος στόχος τους ήταν να στήσουν «ένα μεγαλύτερο» και προς τούτο είχαν συνεννοηθεί με τον συγκεκριμένο χιώτη, ο οποίος, υποτίθεται, θα τον έφερνε αυτή την βδομάδα, από την Χίο.

Ενώ οι «σχετικές εργασίες» ήταν να ξεκινήσουν την περασμένη Δευτέρα, το Σάββατοo, ομάδα περίπου δεκαπέντε ακραίων της Λέσβου επιχείρησε να κάνει εργασίες διευθέτησης στον…χώρο στον οποίο προορίζονταν να φυτευτεί ο νέος Σταυρός, εκ” Χίου, οι οποίες όμως σταμάτησαν, μετά από παρέμβαση της αστυνομίας. Τότε ήταν που δήλωσαν στην αστυνομία, ότι στόχος τους ήταν να φυτέψουν μια …συκιά στο χώρο!

Έκτοτε τα πράγματα έμειναν έτσι, ενώ εχτές Τετάρτη κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία του Χιώτη δίπλα στον Σταυρό, με την οποία καλούσε «όποιον συμφωνεί με την τοποθέτηση του Σταυρού μας στη Μυτιλήνη» να δηλώσει «Παρών»

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι κανένας χιώτης δεν «τοποθέτησε τον Σταυρό», αφού αυτό είχαν φροντίσει να το κάνουν, ήδη από την προηγούμενη βδομάδα διάφοροι, ακραίοι, Μυτιληναίοι.

Το εξίσου σίγουρο όμως είναι, ότι ο συγκεκριμένος χιώτης, έχει φωτογραφηθεί παλαιότερα στο μπαλκόνι τον γραφείων της χρυσής αυγής στη Χίο, μαζί με έτερο χιώτη και ήδη καταδικασμένο για ρατσιστικές επιθέσεις.

Αυτά, όχι για να υπερασπιστούμε τους συμπατριώτες μας Μυτιληνιoύς, ότι δηλαδή δεν μπορούν να στήσουν μόνοι τους ένα Σταυρό και πρέπει να περιμένουν βοήθεια από τη Χίο, αλλά γιατί το μπλουζάκι που φοράει ο, εν΄λόγω χιώτης, δεν μπορεί να αφήνει καμιά αμφιβολία για το ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από την… σταυρομαχία…

 

 

πηγη:

http://www.mplokia.gr/

Μοιράσου το άρθρο!