Κοινωνία

08/02/2013 - 13:17

Ο καλός διανομέας («πακετάς») της Μυτιλήνης... «Φίλε σ’ευχαριστώ...»

Ο καλός διανομέας («πακετάς») της Μυτιλήνης... «Φίλε σ’ευχαριστώ...»

Α

πό αναγνώστη της ιστοσελίδας μας και γνωστό πολίτη της Μυτιλήνης (δεν επιθυμεί τη δημοσίευση του ονόματός του)  λάβαμε το παρακάτω μήνυμα. Το δημοσιεύουμε στα πρωτοσέλιδα θέματά μας ως ελάχιστη ηθική αμοιβή στο διανομέα ψησταριάς στα Λαδάδικα Μυτιλήνης.

 

Γράφει ο αναγνώστης της ιστοσελίδας μας:

"Χθες το μεσημέρι (Πέμπτη 07/02/2013)  στην περιοχή του Δημοτικού Γηπέδου Μυτιλήνης την ώρα που οδηγούσα το μηχανάνι μου έπεσε το κινητό τηλέφωνο, χωρίς να το αντιληφθώ. Ένας διανομέας που ακολουθούσε το βρήκε, έκανε νόημα στα διερχόμενα αυτοκίνητα να μην το πατήσουν και το μάζεψε. Με βρήκε και μου το παρέδωσε την επόμενη μισή ώρα.
Για ένα νέο παιδί που οδηγεί μέσα στη βροχή και το κρύο παλεύοντας για το μεροκάματο, ακόμα και μια συσκευή αξίας όχι πάνω από 40 ευρώ (όπως ήταν αυτή) ίσως να ήταν πειρασμός.  Αντιθέτως όμως ο συγκεκριμένος διανομέας σταμάτησε μέσα στη βροχή και το μάζεψε με σκοπό να το παραδώσει εκεί που ανήκει.
Επειδή στην εποχή μας κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως κινδυνεύουμε από τους πάντες θεωρώ πολύ σημαντικό να αναδεικνύονται, έστω και μικρές ανθρώπινες τέτοιες πράξεις.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το διανομέα που εργάζεται σε ψησταριά στα Λαδάδικα Μυτιλήνης, για την εντιμότητα του και γιατί με γλίτωσε από μια μεγάλη ταλαιπωρία.

Φίλε σ' ευχαριστώ και να είσαι πάντα καλά! "

 

Μοιράσου το άρθρο!