Κοινωνία

28/04/2012 - 11:42

Ο νεαρός από τη Μυτιλήνη που συγκίνησε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου

Είναι πιτσιρικάς, 24 ετών κατάγεται από το νησί της  Λέσβου και είναι πολύ ερωτευμένος. Όχι με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου αλλά με την κοπελιά του. Ο νεαρός Ιωσήφ εδώ και πολύ καιρό αναζητούσε τρόπο να κάνει ένα δώρο στην συμβία του. Μια γυναίκα που του πήρε τα μυαλά. Μια κοπέλα που ονειρεύεται να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

Ο Ιωσήφ πήρε την πρωτοβουλία μέσω Facebook και πλησίασε την manager της αοιδού, Χαρά Σαφαρίκα και της κοινοποίησε την πρόθεση του. Και ποια ήταν αυτή; Να του στείλει ένα υπογεγραμμένο αυτόγραφο ή κάτι προσωπικό της τραγουδίστριας προκειμένου να το κάνει δώρο στην κοπελιά του. Η κίνηση αυτή στοργής και αγάπης συγκίνησε όσο τίποτε άλλο την Νατάσσα η οποία αμέσως προσφέρθηκε να εξυπηρετήσει τον θαυμαστή της.

Μπορεί για κάποιους να είναι μια απλή είδηση. Για τον πιτσιρικά όμως και την κοπελιά του είναι μια πολύ σημαντική πράξη. Χαίρομαι πολύ για τη Νατάσσα…Είναι μαγκάκι από τα λίγα!

-------------

η είδηση δημοσιεύτηκε στο gossip-tv και το lesvosnews την αναδημοσιεύει γιατί...εκτός από τις εκλογές υπάρχει και ο έρωτας!!!

Μοιράσου το άρθρο!