Κοινωνία

12/04/2012 - 16:15

O Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλωμαρίου

Η Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, κ. Αναστασία Αντωνέλη, παρέδωσε σήμερα στον ιερέα Μεταξή Ευστάθιο, υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πλωμαρίου, τρόφιμα, είδη ρουχισμού και αρνιά, για την ενίσχυση του Παντοπωλείου.

Η κ. Αντωνέλλη ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο αίτημα στήριξης του Παντοπωλείου. Και συγκεκριμένα : την Κ Εφορία Αρχαιοτήτων, την Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, τα σούπερ μάρκετ Α.Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΜΑΣΣΟΥΤΗΣ, τους εμπόρους Σελάχα Παναγιώτη, Καραμούτζο Γεώργιο, Σαλάνη Στρατή, το κατάστημα smart- shop, το ζαχαροπλαστείο Μασκωτίτσα και τον κ. Κρικλάνη Χράλαμπο- Τοπογράφο Μηχανικό για τις χορηγίες τους και ευχήθηκε το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν και άλλοι συνδημότες μας, γιατί πραγματικά η βοήθεια του καθενός και όλων μας, είναι ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα της φτώχιας που καθημερινά   εξαπλώνεται.

Ο ιερέας Ευστάθιος Μεταξής, ευχαρίστησε με την σειρά του την  Πρόεδρο του Οργανισμού  «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, για την έμπρακτη συμπαράσταση του Οργανισμού στο αίτημα στήριξης του Παντοπωλείου, το οποίο συνδράμει ουσιαστικά στην βοήθεια 190 οικογενειών της ευρύτερης περιοχής Πλωμαρίου και ζήτησε το παράδειγμα του Οργανισμού να το ακολουθήσουν και άλλοι.

                               Από το γραφείο τύπου του δημάρχου Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!