Κοινωνία

15/07/2012 - 18:42

Οι Εθελοντές Πλωμαρίου καλωσορίζουν την πρόσληψη ναυαγοσώστη στον Άγιο Ισίδωρο

ess>

Οι Εθελοντές Πλωμαρίου μας ενημερώνουν:

Καλωσορίζουμε την πρόσληψη ναυαγοσώστη στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου που, με την προϋπόθεση ότι θα γίνουν και τα άλλα προαπαιτούμενα από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, μας κάνει να ελπίζουμε για την επανάκτηση της Γαλάζιας σημαίας, που την στερηθήκαμε φέτος.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να αναφερθούμε στον συγχωριανό μας, Γρηγόρη Μωραίτη,  που εθελοντικά έκανε καθήκοντα ναυαγοσώστη όλο το καλοκαίρι πέρυσι και περίπου για δύο μήνες φέτος, αλά δυστυχώς δεν πληρούσε τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την θέση του ναυαγοσώστη ανοικτής θάλασσας.

Οι Εθελοντές Πλωμαρίου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Γρηγόρη για τα παραπάνω και για την προθυμία του να συμμετέχει σε μελλοντικές εθελοντικές δράσεις.

Επίσης προτείνουμε στον Δήμο, αν δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, τουλάχιστον να ευχαριστήσει επίσημα τον συγχωριανό μας, που παρά την πικρία του για την έλλειψη αναγνώρισης της προσφοράς του, συμμετείχε & φέτος στην πόντιση των σημαντήρων και  δέχτηκε να βοηθήσει στην εξοικείωση του νέου ναυαγοσώστη.

Μοιράσου το άρθρο!