Κοινωνία

24/07/2012 - 10:19

Οι γονείς της Αγιάσου δείχνουν το δρόμο

yle="text-align:justify;">Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Γονέων που έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής των παιδιών τους για τον Παιδικό Σταθμό Αγιάσου. Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012, στις 17:30, στο προαύλιο της Ζωοδόχου Πηγής Αγιάσου 25 γονείς συζήτησαν τα προβλήματα τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους και με τους υπόλοιπους γονείς του χωριού για την Τετάρτη, με στόχο να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο της Αγιάσου, ώστε να διεκδικήσουν συνολικά από τους υπεύθυνους φορείς την επίλυσή τους.

Έμφαση δόθηκε στη μη παροχή σίτισης τη σχολική χρονιά που μας πέρασε (δεν υπάρχει μάγειρας/μαγείρισσα) και στην ανάγκη ενίσχυσης του εκπαιδευτικού προσωπικού με ένα ακόμα άτομο το Σεπτέμβριο, ώστε να μπορέσει να ικανοποιηθεί το σύνολο των 33 αιτήσεων φιλοξενίας που έχουν υποβληθεί για φέτος.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012, στις 19:30, στο Δημοτικό θέατρο Καλλονής θα γίνει αντίστοιχη Γενική Συνέλευση στην Καλλονή για τους γονείς της Αγίας Παρασκευής-Πέτρας-Σκουτάρου-Υψηλομέτωπου-Σκουτάρου-Μολύβου-Καλλονής.

Μοιράσου το άρθρο!