Κοινωνία

04/10/2020 - 19:00

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

Εκδήλωση- Συζήτηση, Κυριακή 4/10 στις 19:00,στο Ξενοδοχείο Λέσβιον

Εκδήλωση- Συζήτηση, Κυριακή 4/10 στις 19:00,στο Ξενοδοχείο Λέσβιον

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

 

Μετά από έναν πολύχρονο δικαστικό αγώνα που συνέβαλλε στην έκφραση του Αντιφασιστικού κινήματος αποφασιστικά ,έρχεται η ώρα της ετυμηγορίας για την δίκη της Χρυσής Αυγής .

Τα αδιάσειστα στοιχεία της Πολιτικής Αγωγής σε συνδυασμό με την έντονη δράση του Αντιφασιστικού Κινήματος έχουν τοποθετήσει ιστορικά και κοινωνικά την ΧΑ ως την πιο απεχθή εγκληματική οργάνωση της εποχής μας.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και σε όσους πλήττονται απο τον φασισμό τώρα περισσότερο απο κάθε άλλη φορά είναι δυνατό και αναγκαίο να εκφραστεί.

Γι αυτό το θέμα και τις προεκτάσεις του θα συζητήσουμε στις 04/10 στις 19:00,στο Ξενοδοχείο Λέσβιον( με όλα τα μέσα προστασίας που επιβάλλονται υγειονομικά και περιορισμένο αριθμό ατόμων). Θα υπάρχει όμως διαδικτυακή κάλυψη.

Στην εκδήλωση που οργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ συμμετέχουν ο Γιώργος Τσιάκαλος( Πανεπιστημιακός),Έφη Λατσούδη (Ακτιβίστρια κοινωνικών δικαιωμάτων,ΠΙΚΠΑ),Εύη Σαμπανίκου (Πανεπιστημιακός,Αντιρατσιστικό παρατηρητήριο),Πέτρος Κωνσταντίνου(Συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ).

Συντονίζει ο Μιχάλης Τσορμπατζόγλου, εκπαιδευτικός

Μοιράσου το άρθρο!