Κοινωνία

16/02/2020 - 21:41

"OXI"και Ελληνική σημαία στην Καράβα

Μήνυμα από το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

Κι ενώ είναι θέμα ημερών να ξεκινήσουν οι εργασίες στην περιοχή Καράβα για τη  δημιουργία της κλειστής δομής οι πολίτες σήμερα έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Μια τεράστια σημαία και ένα ΟΧΙ τοποθετήθηκαν στην περιοχή που η Κυβέρνηση έχει επιτάξει. 

 

Το μήνυμα του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου:

Η ώρα πλησιάζει. Δεν θα δώσουμε την μάχη για την Καράβα μόνο. Θα την δώσουμε για όλο το νησί. Όποιος αφελώς νομίζει ότι θα κλείσει η Μόρια και οι υπόλοιπες μικρές δομές που υπάρχουν, όποιος δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι η νέα δομή δεν θα είναι μόνο μία, θα το διαπιστώσει σε λίγο καιρό. Αλλά θα είναι πλέον αργά.

 

Υπενθυμίζουμε τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου: 

Σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 28/10-02-2020) και της υπ’ αρ. 1311/10-02-2020 απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, χορηγείται, με κοινή απόφαση των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, άδεια για την χωροθέτηση των Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και λοιπών διακριτών χώρων στις επιταχθείσες εκτάσεις γης. 

Επιπλέον, χορηγείται άδεια εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης περίφραξης και χωματουργικών για την διαμόρφωση των γηπέδων, με σκοπό  την εγκατάσταση των νέων κλειστών ελεγχόμενων δομών. 

 

Το σχόλιο του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου:

Μια που τα σωσίβια - για τα οποία το κράτος επιβάλλει πρόστιμα στον δήμο - εμφανίστηκαν στου Καβακλη, μια που χορηγήθηκαν Σαββατιατικα άδειες περίφραξης...

 

Μοιράσου το άρθρο!