Κοινωνία

18/07/2012 - 12:49

Πανηγυρική... Δήλωση Αναστασίας Αντωνέλλη για στελέχωση παιδικών σταθμών

yle="text-align:justify;"> 

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη, με αφορμή το έγγραφο του Υπουργείο Εσωτερικών, που δίνει την δυνατότητα πρόσληψης  προσωπικού ορισμένου χρόνου για την στελέχωση των Παιδικών Σταθμών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

            «Με ικανοποίηση είδαμε ότι οι συνεχής πιέσεις μας, τόσο οι έγγραφες δικές μας, όσο και του Δημάρχου, κατά τις επισκέψεις του στα αρμόδια Υπουργεία, για την έγκριση πρόσληψης προσωπικού για τους Παιδικούς Σταθμούς,  ικανοποιήθηκαν. Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εσωτερικών μας δίνει την δυνατότητα να προβούμε στην πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου- 11μηνης διάρκειας-, αρκεί να έχουμε τις αναγκαίες πιστώσεις, τις οποίες και θα έχουμε, με τον τρόπο που εξήγησα κατ’ επανάληψιν και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ειδικά στην δική μας περίπτωση δεν ισχύει η περικοπή των συμβασιούχων κατά 10%, μιας και ως γνωστόν καταφέραμε να είμαστε δικαιούχοι του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Οικογενειακή και Επαγγελματική Εναρμόνιση». Θα διεκδικήσουμε λοιπόν την έγκριση 16 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου.

            Συγχρόνως, η έγκριση που μας ήλθε από τον ΑΣΕΠ σε παλαιότερο αίτημά μας για την σύμβαση μίσθωσης έργου τριών ατόμων, ουσιαστικά εξασφαλίζει την λειτουργία ΟΛΩΝ των Παιδικών Σταθμών της Λέσβου.

            Για άλλη μια φορά λοιπόν διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που «έβλεπαν» σχέδιο κλεισίματος Παιδικών Σταθμών, εκ μέρους μου. Το μόνο «σχέδιο» που είχα, έχω και θα έχω, αλλά και απ’ όσο γνωρίζω και  του Δημάρχου Λέσβου, είναι η υπηρέτηση του Δημοσίου Συμφέροντος, μιας και ως γνωστόν κανένα κόμμα και καμιά σκοπιμότητα δεν υπηρετούμε, παρά μόνο αυτό που λέγεται ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΛΕΣΒΟΣ.»  

Μοιράσου το άρθρο!