Κοινωνία

11/10/2011 - 18:23

Παραιτήθηκε από την αεροπορία ο Κώστας Κεντέρης

Ο πρώην Ολυμπιονίκης δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Ενόπλων Δυνάμεων και προτίμησε να απραιτηθεί και να αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις του.
Δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις που έχουν πλέον οι Ολυμπιονίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις ο Κώστας Κεντέρης και παραιτήθηκε!
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου όλοι οι Ολυμπιονίκες, οι οποίοι είχαν εκμεταλλευτεί το δικαίωμα που τους έδινε η Πολιτεία και κατατάχθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις, σαν ανταμοιβή για τις επιτυχίες τους, είχαν κληθεί να παρουσιάζονται σε καθημερινή βάση σε διαφορετικές υπηρεσίες, ώστε και αυτοί να βοηθούν με κάθε τρόπο το στράτευμα.
Ο Κώστας Κεντέρης, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, παρέλαβε το φύλλο πορείας για να παρουσιαστεί στη Μυτιλήνη όμως ο πρώην Ολυμπιονίκης δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Σήμερα ο Ολυμπιονίκης, Κώστας Κεντέρης, ο οποίος είχε το βαθμό του υποσμηναγού υπέβαλε την παραίτηση του από την Ελληνική Αεροπορία. Ο Κεντέρης διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια, οπότε ίσως έχει και εκεί υποχρεώσεις και έτσι αναγκάστηκε να επιλέξει.

Μοιράσου το άρθρο!