Κοινωνία

18/04/2024 - 16:30

Παρασκευή και Σάββατο γεμίζουμε «Το καλάθι της Αγάπης» στη Μυτιλήνη

«Το καλάθι της Αγάπης» του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Μυτιλήνη την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου - Ας το γεμίσουμε με την προσφορά μας -

Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί, συγκεντρώνει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες ενόψει του Πάσχα, καθώς επίσης και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου. 

Για το σκοπό αυτό εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα βρίσκονται έξω από Σούπερ Μάρκετ «My Market», «ΑΒ» (Σμύρνης 5), «Σκλαβενίτης» και «Μασούτης» (Οδυσσέα Ελύτη) στην πόλη της Μυτιλήνης την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 (10 π.μ. έως 6 μ.μ.)

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής καλούμε τις επιχειρήσεις του νησιού, αλλά και τους πολίτες που επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια μας με την δωρεάν διάθεση συσκευασμένων τροφίμων όπως γάλα (συμπυκνωμένο), ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, κονσέρβες, μπισκότα, παιδικές τροφές, χυμοί κλπ., να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος από Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. - 2 μ.μ. στο τηλ. 2251029480.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 147 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.  

Μοιράσου το άρθρο!

geotee