Κοινωνία

06/02/2019 - 06:51

Παρελθόν ο μακροβιότερος διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λέσβο

Σύμφωνα με τις κρίσεις που ανακοινώθηκαν ο διοικητής της ΠΥ Μυτιλήνης Πύραρχος Νικόλαος Μπαμπάκος αποστρατεύεται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης  του.

Ο κ. Μπαμπάκος υπηρέτησε με επιτυχία την ΠΥ Μυτιλήνης και όλοι αναγνωρίζουν όσα έχει προσφέρει στο νησί μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε :

Παύλος Βογιατζής : Ήσουν ότι καλύτερο γνώρισα στην Πυροσβεστική εδώ στο νησί μας, πραγματικά χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί σου ως νομάρχης τόσα χρόνια Νίκο. Καλή συνέχεια στη ζωή σου!

Ποπη Γομου Πρωτογερακη: Η προσφορά σας ανεκτίμητη στο Πυροσβεστικό Σώμα !!! Να είστε πάντα καλά!

Χρύσανθος Αργυρίου: Ευχαριστούμε πολύ φίλε Νίκο για όσα πρόσφερες στον τόπο μας.Να είσαι πάντα γερός και δημιουργικός στην ζωή σου !!

Αντώνης Τσελεπιδάκης: Λυπάμαι που το νησί χάνει ένα τόσο αξιόλογο, με πυγμή, ψυχή και μάχιμο πυροσβέστη, πάνω από όλα. Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί του και τον ευχαριστώ

Παναγιώτης Ζαφειρίου: Φεύγει ένας φίλος ένας υπέροχος άνθρωπος..... σού εύχομαι από καρδιάς τά καλύτερα.... φίλε μου..

Βερβέρης Ηρακλής:  Αυτή τη διαδικασία των προαγωγών στους ένστολους ποτέ δεν τη κατάλαβα. Να απομακρύνεις από την ενεργό δράση στελέχη την ώρα που αυτά μπορούν να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες. Προσωπικά χάρηκα που είχα τη τύχη να συνεργαστώ μαζί σου και έτσι να σε γνωρίσω καλύτερα. Εύχομαι να είσαι υγιείς και το ίδιο σεμνός και παραγωγικός.

Νικος Κατρανης: Ένας άνθρωπος δραστήριος και ικανός αποχωρεί στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του.Κριμα.Καλη Υγεία Νίκο και ότι καλύτερο στη ζωή σου.

Σωματείο Εθελοντισμού Άμπελος :Ο Σεβασμός και η αγάπη προς το πρόσωπο σας δεν εξαρτάται από παράσημα μετάλλια και άστρα , διότι τον ποτισατε με το ήθος ,την αξιοπρέπεια και την καρδιά σας. Σας ευχαριστουμε πολύ για όλα .Η προσφορά σας στην προστασία του περιβάλλοντος θα παραμείνει ανεκτίμητη..

Γιώργος Ντίνος: Αναμφισβήτητα το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα Αξιόλογο και Ικανότατο Στέλεχος. Καλή συνέχεια κ.Διοικητά με υγεία! Η ζωή συνεχίζεται.....

 

Ο Νικόλαος Μπαμπάκος , ο μακροβιότερος διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λέσβο , αναφέρει σε ανάρτησή του facebook:

"Ένας κύκλος 32 χρόνων κλείνει σήμερα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου μόνιμους πενταετείς εποχικούς εθελοντές και πολιτικό προσωπικό για την στήριξη τους. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά και υγιής. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την απεριόριστη συμπαράσταση που μου έδειχναν όλες αυτές τις ώρες που έλειπαν από το σπίτι. Επίσης όλους τους φορείς που έτυχε να συνεργαστώ μαζί τους για να έχουμε πέρσυ αυτά τα αποτελέσματα. Ένας νέος κύκλος αρχίζει . Πιστεύω να τον απολαύσω κι αυτόν όπως τον προηγούμενο. Ζήτω το πυροσβεστικό σώμα."

Μοιράσου το άρθρο!