Κοινωνία

18/05/2012 - 09:55

Περίεργη ανακοίνωση από το Δήμο Λέσβου: Προσπάθεια να "καπελώσει" τους εθελοντές (;)

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η ανακοίνωση του Δήμου Λέσβου για σύσταση ομάδας εθελοντών. Σ' ένα Δήμο με τόσες πολλές ομάδες εθελοντών τι νόημα έχει η δημιουργία άλλης μιας ομάδας εθελοντών υπό τις ευλογίες (και έλεγχο)  του Δήμου;

Στο Δήμο Λέσβου ίσως δεν έχουν καταλάβει ότι οι εθελοντές σιχαίνονται  τους "κρατικοδίαιτους εθελοντές" !!! Απεχθάνονται τον "εθελοντισμό" της σκοπιμότητας.

Αν θέλει ο Δήμος Λέσβου να κάνει κάτι δεν έχει παρά να βοηθήσει τις εθελοντικές ομάδες του νησιού.  ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ !!!!

Περιμένουμε την άποψη των εθελοντικών ομάδων του νησιού

Η ανακοίνωση του Δήμου Λέσβου:

Γίνεται γνωστό ότι ο Δήμος Λέσβου θα προχωρήσει στη σύσταση ομάδας εθελοντών. Μέλη της ομάδας εθελοντών μπορεί να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου επιθυμούν και αφού βέβαια υποβάλουν σχετική αίτηση. Για το λόγο αυτό θα δημιουργηθεί μητρώο εθελοντών, στο οποίο θα καταγράφονται τα στοιχεία όσων υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην εθελοντική ομάδα.

Σκοπός της Ομάδας Εθελοντών Λέσβου είναι η παροχή, δια μέσου των μελών της, υπηρεσιών σε διάφορους τομείς όπως η προστασία και αλληλεγγύη, η πολιτική προστασία, ο καθαρισμός παραλιών και κοινοχρήστων χώρων και γενικότερα η προστασία του περιβάλλοντος κλπ.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Υπεύθυνος: κ. Δημ. Μουτζούρης (Τηλ. 22513-50544 & 6945308314)

Μοιράσου το άρθρο!