Κοινωνία

15/11/2019 - 06:08

Ποιοι ξεκοίλιασαν το γατάκι στη Μυτιλήνη - Νέες λεπτομέρειες που σοκάρουν

Η υπόθεση που ανέδειξε χθες το Lesvosnews.net με το μικρό γατάκι έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Σήμερα η "Κιβωτός Μυτιλήνη" αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες. 

Χθες 14/11.2019 και περί ώρα 15:00, ο κος Δημήτρης, από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης και ενεργός φιλόζωος, βρισκόταν στο πάρκιγν του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης όταν άκουσε τρεις ανήλικους Ρομά να λένε μεταξύ τους: “Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά”.

Προφανώς θορυβήθηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου και αντιλήφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν πιάσει ένα γατάκι και πραγματικά το είχαν... ξεκοιλιάσει. Με την άμεση παρέμβασή του οι τρεις επίδοξοι δολοφόνοι τράπηκαν σε φυγή.

Ο κος Δημήτρης μάζεψε το ζώο που αιμορραγούσε με τα έντερά του κυριολεκτικά χυμένα, και το μετέφερε στο κτηνιατρείο των κ.κ. Παλαιολόγου - Πέρρου όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Το μικρό αποδείχθηκε μαχητής και άντεξε την επέμβαση αλλά προφανώς οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.


Όλα τα έξοδα του χειρουργείου και θεραπείας του άτυχου ζώου θα τα αναλάβει η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης και αύριο το πρωί θα κατατεθεί μήνυση στο ΑΤ Μυτιλήνης με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες στα πλαίσια του αυτοφόρου και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους.

Μοιράσου το άρθρο!