Κοινωνία

02/01/2015 - 11:14

Πρωτοχρονιά με τους απόρους του Δήμου Λέσβου

Από την Αντιδημαρχία και τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, οργανώθηκε την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015,  Πρωτοχρονιάτικη  γιορτή, για τους απόρους δικαιούχους σίτισης του Οργανισμού. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ της οδού Ερμού, με εορταστικό  γεύμα, κρασί, κοπή βασιλόπιτας και γλυκά. Παρόντες ήταν  ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού, Αναστασία Αντωνέλλη και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Γιάννης Aμπουλός. 
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ευχήθηκε Καλή Χρονιά με Δύναμη και Υγεία, τονίζοντας ότι ο Δήμος Λέσβου δίνει ιδιαίτερη σημασία στην Κοινωνική Πολιτική μιας και είναι απαραίτητη στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Απόδειξη μεταξύ άλλων, είναι ότι ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, την κα Αντωνέλλη, την τοποθέτησε Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής.
Η κυρία Αντωνέλλη, τόνισε την προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός, από τις οικονομίες του, να συνεχίζει την δωρεάν σίτιση των απόρων συνδημοτών μας,  αξίας 128.000,00 ευρώ ετησίως, αν και όπως δήλωσε το πρόβλημα της φτώχειας, που δημιούργησαν συγκεκριμένοι άνθρωποι και οι πολιτικές που εφάρμοσαν, δεν είναι λύνεται με 128000 ευρώ! Τόνισε όμως ότι, ευτυχώς φέτος ο Οργανισμός έχει συμπαραστάτη του και ιδιώτη εστίασης, με αποτέλεσμα  να έχουν  δωρεάν σίτιση συνολικά 90 άποροι δημότες. 
  Ευχήθηκε με την σειρά της Δύναμη και Υγεία για τον Καινούργιο Χρόνο σε όλους, δίνοντας την διαβεβαίωση της βούλησης του Οργανισμού και της Δημοτικής Αρχής για την  συνέχιση της σίτισης με κάθε θυσία, ελπίζοντας ωστόσο όλοι οι άνθρωποι να έχουν αυτό που  δικαιούνται: δουλειά και όχι συσσίτια.  
 

Μοιράσου το άρθρο!