Κοινωνία

31/12/2018 - 15:45

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στη Μυτιλήνη

Ανακοίνωση από το Δήμο Λέσβου

Η Φιλαρμονική του Δήμου Λέσβου, η Μπάντα της 98 ΑΔΤΕ και τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η Ανάπτυξη» επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, για να του πουν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, τραγούδια και παραδοσιακούς σκοπούς και να εκφράσουν τις ευχές για το νέο έτος. Ο κ. Γαληνός, ευχήθηκε στους παραπάνω, αλλά και σε όλους τους δημότες Χρόνια Πολλά και δημιουργικά με υγεία, ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ανακοίνωση από την Περιφέρεια

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λέσβου, τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ του Στρατού, τον Σύλλογο Ναντέζντα και από μαθητές από τη Μυτιλήνη που συγκεντρώνουν χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS. Η κα. Καλογήρου εύχεται σε όλες και σε όλους προσωπική προκοπή και μια δημιουργική και καλή νέα χρονιά!

 

Ανακοίνωση από το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Για μια ακόμη χρονιά το Αναγνωστήριο της Αγιάσου με τον Πρόεδρο του κ. Κλεάνθη Κορομηλά, τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Σκορδά και τα μουσικά τμήματα των Σαντουριών κσι των Μπουζουκιών-Τζουράδων επισκέφτηκαν αρχές του νησιού μας για τα καθιερωμένα κάλαντα και τις ευχές για τη νέα χρονιά. Η εικοσαμελής αποστολή βρέθηκε στην 98 ΑΔΤΕ, στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και στον Δήμο Λέσβου. Ο Στρατηγός Διοικητής κ. Σταύρος Τσερπές και οι συνεργάτες του, οι Υπάλληλοι της Γραμματείας, η Περιφερειάρχης κα. Χριστιάνα Καλογήρου και οι συνεργάτες της, ο Δήμαρχος κ. Σταύρος Γαληνός και οι συνεργάτες του μίλησαν με θερμότατα λόγια για την προσφορά του Αναγνωστηρίου στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού και στη νεολαία της Αγιάσου και ευχήθηκαν το 2019 να αποκατασταθεί η στέγη του θεάτρου που δυστυχώς παραμένει χωρίς καμιά βελτίωση από την καταστροφή του Ιανουαρίου του 2017.

Μοιράσου το άρθρο!