Κοινωνία

27/02/2016 - 22:20

#safepasssage στο Μόλυβο (φωτογραφίες)

Μαζί με τους Ευρωπαίους πολίτες σε πόλεις και χωριά από όλη της ήπειρο ενώθηκαν σήμερα οι Πρόσκοποι του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας. Σε μια διαδήλωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των προσφύγων.

 
ΟΙ Πρόσκοποι της Μήθυμνας όλων των ηλικιών, μαζί με τους γονείς τους, τους φίλους τους και τους άλλους χωριανούς τους, απαίτησαν συμμετέχοντας σε αυτήν την πανευρωπαϊκή διαδήλωση, οι ευρωπαϊκές αρχές και οι κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση τώρα για να ανοίξει ασφαλές πέρασμα για όλους εκείνους που ζητούν προστασία.
 
.- #safepasssage Σημαίνει νόμιμες και ασφαλείς διαδρομές: όχι περισσότερους θανάτους στα σύνορά μας
 
- #safepasssage Σημαίνει προστασία για τους πρόσφυγες κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους προς την Ευρώπη
 
- #safepasssage Σημαίνει κατάλληλα πρότυπα υποδοχής και ασύλου σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, να μην καταπατούνται/παραβιάζονται τα δικαιώματα των προσφύγων και των ανθρώπων που ζητάνε άσυλο, επιτρέποντας στους πρόσφυγες να κρατήσουν τα υπάρχοντά τους, επιτρέποντάς τους να επανενωθούν με τις οικογένειές τους και παρέχοντας τους σταθερότητα και όχι ανησυχία, όσον αφορά το δικαίωμά τους στην κατοικία.
 
- #safepassage σημαίνει διπλωματική πρόσβαση στο άσυλο σε τρίτες χώρες, πλήρη συμμόρφωση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις Συνθήκες δικαιωμάτων των προσφύγων.

Μοιράσου το άρθρο!