Κοινωνία

23/05/2012 - 16:56

Σάββατο 26 Μαΐου 2012: έρχονται φθηνές πατάτες σε Μυτιλήνη, Πολιχνίτο και Αγιάσο

href="http://agrorama.files.wordpress.com/2012/04/patates.jpg">

Σε συνέχεια ανάλογων δράσεων, που έλαβαν χώρα σε Μυτιλήνη, Καλλονή, Άγρα, Ανεμώτια και Γέρα, από το Δήμο Λέσβου γίνεται γνωστό ότι, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης και του Προέδρου της Θεόδωρου Στεργίου, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αγιάσου - Πολιχνίτου, Γιώργο Βουνάτσο και τους Προέδρους των χωριών, αυτό το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, θα γίνει διάθεση 25 τόνων πατάτας Νευροκοπίου, ως ακολούθως: Αγιάσος 11:00 το πρωί, στην Πλατεία Δημαρχείου. Πολιχνίτος, 1:30 το μεσημέρι, στο χώρο των σφαγείων.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι με ευθύνη του Δήμου Λέσβου, και πρωτοβουλία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μυτιλήνης, Θεόδωρου Στεργίου, ο πατατοπαραγωγός που φέρνει εμπόρευμα στη Λέσβο ανέλαβε να διαθέσει στη Δράμα, λάδι από τη Λέσβο, δείγμα του οποίου είχε σταλεί στην εν λόγω περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να εκτιμηθεί η ποιότητα του και να ξεκινήσει η μεταφορά του στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι την Τρίτη 22 Μαΐου 2012, εστάλησαν για τη Δράμα 500, περίπου, λίτρα τυποποιημένου ελαιολάδου, του παραγωγού, Μιχάλη Τζωρτζή, που θα διατεθούν στην τοπική κοινωνία, σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Η ίδια διαδικασία γίνεται και για άλλους παραγωγούς του νησιού μας, που διαθέτουν τυποποιημένο ελαιόλαδο.

Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, τονίζει: «Αποτελεί ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός ότι σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο, οι πρωτοβουλίες του Δήμου Λέσβου βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση και ανοίγουν νέους δρόμους για τη διάθεση των εκλεκτών Λεσβιακών προϊόντων. Θα ήθελα και πάλι να τονίσω τις άοκνες και συστηματικές προσπάθειες του Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, Θεόδωρου Στεργίου, αλλά και όλων των εμπλεκομένων, για να έχουμε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα».

---------------------------------

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΠΑΤΑΤΑΣ


ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ-ΝΕΟ ΑΓΡΟΤΗ.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑ ΑΧΑ'Ι'ΑΣ ΣΟΔΕΙΑΣ ΜΑ'Ι'ΟΥ 2012 -ΠΟΙΚΙΛΙΑ UNIVERSAL -ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26-05-12 ΚΑΙ ΩΡΑ 09:00

ΤΙΜΗ :ΤΣΟΥΒΑΛΙ 25 ΚΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ-ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ:ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6987720112
Από: Πατατα Λακκοπετρα Αχαίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews θα υπαρξει και συνεχεια για δευτερο φορτίο φρεσκιας πατάτας ! θα διατεθουν στο Mανταμαδο και στη Πετρα. Μέτα  τις 20 Ιουνίου θα διατεθεί και  καρπούζι Αχαΐας.

Μοιράσου το άρθρο!