Κοινωνία

03/02/2014 - 19:27

Σεμινάριο και κοπή πίτας από το Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης

style="text-align: justify;"> 
Την 1η Φεβρουαρίου 2014, ο Ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης πραγματοποίησε επιτυχημένο σεμινάριο παρουσία του Διοικητή της Περιφέρειας 2484 (Β. Ελλάδα), ρ. Βασίλη Μακρή, και του επιμορφωτή της Περιφέρειας και μεθεπόμενου Διοικητή, ρ. Γιώργου Χριστοφορίδη. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο επιμορφωτής, ρ. Γ. Χριστοφορίδης, το μέλος της Επιτροπής εκπαίδευσης, ρ. Σπύρος Καρδακάρης, και ο Βοηθός Διοικητή, ρ. Παν. Χατζηγιαννάκης.
 
Στις 21.30 ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Μυτιλήνης, ρ. Ηλίας Παπαγεωργίου, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους εκλεκτούς φίλους του Ρόταρυ και ανακοίνωσε την παρουσία του Διοικητή της Περιφέρειας, του επιμορφωτή, του Προέδρου του Ρ.Ο.Καλλονής, ρ.  Ιγν. Σκούντα, του Δημάρχου Λέσβου, Δ. Βουνάτσου, και του αντιδημάρχου, Νίκου Κατράνη.
Ακολούθησαν σύντομες προσφωνήσεις από τον Διοικητή και από τον Δήμαρχο.
 
Ακολούθησαν οι προγραμματισμένες επιμέρους εκδηλώσεις:
1. Η εισδοχή στον Όμιλο δύο νέων μελών, ευυπόληπτων πολιτών, επιτυχημένων επαγγελματιών και εκλεκτών συμπολιτών μας, της κ. Ελένης Χατζηδήμου-Γογγολίδου και του Αριστείδη Λαζαρή. Και οι δύο νέοι ροταριανοί δήλωσαν ότι από μακρού επιθυμούσαν να γίνουν μέλη του Ρόταρυ, γιατί τους ενθουσίαζε το τεράστιο και ανιδιοτελές ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο της παγκόσμιας αυτής οργάνωσης.
2. Η κοπή της πίτας από τον Διοικητή και τον Πρόεδρο. Τυχερή της βραδιάς αναδείχτηκε η νεαρή ροταριανή, Ειρήνη Ευαγγελινέλλη, η οποία δήλωσε ότι θα χαρίσει το «κωσταντινάτο» στο πρώτο παιδί που θα γεννήσει!
 
Ακολούθησε πλούσιο δείπνο, μουσική και ποικίλη ψυχαγωγία μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.
 
Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όσους ροταριανούς συνέβαλαν στην επιτυχημένη οργάνωση των εκδηλώσεων.
 

Μοιράσου το άρθρο!