Κοινωνία

15/10/2011 - 08:59

Σήμερα η κηδεία της 25χρόνης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Κομοτήνη - καλό ταξίδι Εμμανουέλα

Σήμερα  Σάββατο 15-10-2011  στις   3.30 στον Άγιο Θεραποντα της Μυτιλήνης  είναι η κηδεία της κοπέλας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κομοτηνή ! Πρόκειται για την
την 25χρονη Εμμανουέλα ΛΥΡΗ με καταγωγή από Ερεσο .
Ζούσε εώς το 2005 Μυτιλήνη όπου έφυγε για σπουδές στο Ηράκλειο Κρήτης. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής!  Ήτανε σε τροχαίο που έγινε  την Πέμπτη το μεσημερι με νταλίκα όπου βρήκαν το θάνατο 2 κοπέλες (συνάδελφοι) που επέβαιναν σε Τζιπ που οδηγούσε 29χρονος!
Η φίλη της ,που επικοινωνήσαμε μαζί της, μας λέει : Ήταν εξαιρετική κοπέλα! Πάντα χαμογελουσε από τα παιδικά χρόνια που τη θυμάμαι!!! Τα είχε καλά με όλους η λέξη κακία δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο της!!!!!! ότι κι αν είχε έλεγε πως ήταν μια χαρά και χαμογελουσε... Ότι και να πούμε για αυτή τη κοπέλα είναι λίγο...!
Το Αστυνομικό Δελτίο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης αναφέρει:
Το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2011, στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος, με 4 επιβάτες ηλικίας 23, 25, 45 (γυναίκες) και 23 (άνδρας) ετών, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα η 23χρονη και η 25χρονη, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκαν όλοι οι υπόλοιποι (οδηγοί-επιβάτες).

Θανάσιμα και ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής.
Η εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ"  της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ  αναφέρει:
Σκοτώθηκαν μία 23χρονη και μία 25χρονη, σε πλαγιομετωπική σύγκρουση φορτηγού και αυτοκινήτου.Σε ανθρώπινο παράγοντα αποδίδονται τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, που διερευνώνται από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας
Σε ανθρώπινο παράγοντα αποδίδονται τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, που σημειώθηκε στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής και στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρές εργαζόμενες. Ήταν λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 29χρονος ημεδαπός και επέβαιναν σε αυτό τρεις ημεδαποί, ηλικίας 23, 25, 45 και ένας άνδρας 23 ετών, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με ρυμουλκούμενο φορτηγό που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός.Η σύγκρουση έγινε στο κεντρικό δρόμο της βιομηχανικής περιοχής, μερικές δεκάδες μέτρα μετά το εκθεσιακό κέντρο Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Το φορτηγό με οδηγό τον 43χρονο Ιωάννη Τσολάκη από το Σταύρο Θεσσαλονίκης κινούνταν στην κεντρική οδό της ΒΙΠΕ, ενώ από παρακείμενη οδό εξήλθε το μαύρο τζιπ με πινακίδες Θεσσαλονίκης και οδηγό τον 29χρονο. Προς το παρόν τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστα και εξετάζονται από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας.
Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα η μία κοπέλα να χάσει τη ζωή της ακαριαία. Πρόκειται για την 25χρονη Βέρα Πετρίδου με καταγωγή από το Κρανοβούνιο Ροδόπης. Η δεύτερη κοπέλα, η 23χρονη(σημείωση Lesvosnews η σωστή ηλικία είναι 25 και όχι 23) Εμανουέλα Λυρή με καταγωγή από την Μυτιλήνη, εκτινάχτηκε σε παρακείμενο κανάλι, όταν άνοιξαν οι πόρτες του οχήματος, που σταμάτησε την τρελή του πορεία λόγω σύγκρουσης σε προστατευτική μπάρα. Στο σημείο έσπευσε το διασωστικό όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 4 άνδρες για να την ανασύρει σοβαρά τραυματισμένη από βάθος μερικών μέτρων. Δυστυχώς όμως η νεαρή γυναίκα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα συνεπεία των βαρύτατων τραυμάτων.
Οι υπόλοιποι επιβάτες του οχήματος, τραυματίστηκαν και διακομιστήκαν στο γενικό νοσοκομείο Κομοτηνής.  Οι πρώτες πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι ο ένας εκ των τραυματισθέντων υπέστη ελαφριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έφερε σοβαρό τραύμα στο θώρακα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν η τρίτη γυναίκα ετών 45 και ένας ακόμα άνδρας.
 Ο οδηγός του φορτηγού αν και δεν τραυματίστηκε, διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει τι του συνέβη. Αστυνομικοί χρειάστηκε να κρατήσουν τον οδηγό, προκειμένου να περπατήσει μέχρι το ασθενοφόρο που θα τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
----------------------------------------------------

Μοιράσου το άρθρο!