Κοινωνία

11/10/2018 - 06:07

Σήμερα η κηδεία του Κ. Παπαδόπουλου - Μεσίστιες οι σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων - Η επιθυμία της οικογένειας

Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, μεσίστιες θα κυματίζουν αύριο οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στη νήσο Λέσβο.

Οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στην Λέσβο θα κυματίζουν μεσίστιες σήμερα (Πέμπτη 11η Οκτωβρίου), μετά τον αιφνίδιο θάνατο του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

 

---------

Η οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου ζητά αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τους σκοπούς του οποίου ο Κυριάκος είχε στρατευτεί.

Στο ναό του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης θα ψαλεί σήμερα Πέμπτη στις 4:30 το απόγευμα η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

 

---------

Στήριξη της οικογένειας του Υποπλοιάρχου ΛΣ Κυριάκου Παπαδόπουλου

 

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο, με τις απαραίτητες ενέργειες, θα προβεί άμεσα στην οικονομική στήριξη της οικογένειας του ηρωικού Υποπλοιάρχου, του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκου Παπαδόπουλου και ιδιαίτερα των ανήλικων παιδιών του.

Μοιράσου το άρθρο!