Κοινωνία

23/04/2023 - 07:36

Σταθεροποιείται η κατάσταση του 58χρονου εγκαυματία μετά το χειρουργείο

Σταθερή και σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του 58χρονου επιχειρηματία από τη Μυτιλήνη. Ο άτυχος άνδρας υπέστη βαριά εγκαύματα μετά την επίθεση που δέχθηκε μέσα στο μαγαζί του, από τη γυναίκα του με εύφλεκτο υγρό.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης χθες (20.04.2023) το βράδυ με αεροπλάνο Ντακότα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σταθεροποιήθηκε, μετά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών της Β´ ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, όμως, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι καθώς νοσηλεύεται σε μία από τις πιο εξειδικευμένες μονάδες της χώρας.

Ο 58χρονος φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του, 2ου και 3ου βαθμού από τη μέση και πάνω και κυρίως σε θώρακα και λαιμό, ενώ το 15% αυτών θεωρούνται βαθιά και εκτεταμένα.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς του 58χρονου. Ο αδερφός του θύματος, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει:

«Οι γιατροί μάς είπαν ότι είναι δύσκολα, έχει πολύ σοβαρά εγκαύματα. Τελευταία δεν τα πήγαιναν καλά, η γυναίκα του δημιουργούσε προβλήματα γενικά και είχε και θέμα με το αλκοόλ. Τον αδερφό μου τον έφεραν χθες στη Θεσσαλονίκη, έκανε χειρουργείο και τώρα είναι στη ΜΕΘ».

Μοιράσου το άρθρο!