Κοινωνία

10/06/2016 - 06:14

Στη Συκαμιά παίκτες της ομάδας Euro 2004

Στο πλαίσιο της επίσκεψης των ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου του 2004, αντιπροσωπεία τους, αποτελούμενη από τους Στέλιο Γιαννακόπουλο, Τραϊανό Δέλλα, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Άγγελο Μπασινά, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Βασίλη Λάκη και Κώστα Χαλκιά, μετέβη για προσκύνημα στην Ι. Μονή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, όπου έγιναν δεκτοί από την ηγουμένη Ταβιθά. Εν συνεχεία πήγαν και στην Ι. Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών, όπου ξεναγήθηκαν και προσκύνησαν. Στο προσκύνημα στον Άγιο Ραφαήλ συμμετείχαν και ο πρόεδρος του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού, κ. Κώστας Γιαννόπουλος, με τη σύζυγό του.

 

Το μεσημέρι οι Έλληνες διεθνείς παρακάθισαν σε γεύμα, προσφορά του καταστήματος Η Μουριά του Μυριβήλη, των αδελφών Στυλιανού, στη Σκάλα Συκαμιάς και αναχώρησαν για Αθήνα το απόγευμα. (Το πρωί είχαν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και ο κ. Σταύρος Σαράφης). Τους αθλητές συνόδευαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, κ.κ. Παναγιώτης Ζορμπάς, Νίκος Μάττας και Παναγιώτης Βελούτσος.

 

Τέλος, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού, μετά το πέρας της φιλικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με την Εθνική Ομάδα του Euro 2004, επιθυμεί να ευχαριστήσει, θερμά, όλα τα όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, τα οποία προέβαλαν και κάλυψαν το εν λόγω γεγονός. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και -προσβλέποντας σε μελλοντικές, εξίσου επιτυχημένες δράσεις- παραμένουμε στη διάθεσή σας για το οτιδήποτε χρειαστείτε.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού 

Μοιράσου το άρθρο!