Κοινωνία

03/02/2012 - 11:47

Στην κατάψυξη το Δημαρχείο Αγιάσου - Άλλη μια "επιτυχία" των Βουνάτσηδων !!!

(

ένας Βουνάτσος είναι ο Αντιδημάρχος Αγιάσου-Ευεργέτουλα  και ο άλλος ο Δήμαρχος μας Δήμητρης Φ. Βουνάτσος... ο δεύτερος λέει να βάλουν κλιματιστικά και ο πρώτος δεν αντιδρά παραμένει θεατής στη Δημοτική Ενότητα που διοικεί...)

-----------------------------

Εδώ και μερικές ημέρες στο κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Αγιάσου (πρώην Δημαρχείο της Αγιάσου) έχει τελειώσει το πετρέλαιο θέρμανσης.   Δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες στην Αγιάσο είχαμε χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες,  όποιος πάει στο Δημαρχείο της Αγιάσου βλέπει τους υπαλλήλους της Δημοτικής Ενότητας  σε τριτοκοσμικές συνθήκες να τρέμουν και να προσπαθούν να ζεσταθούν άλλος πάνω από ένα αερόθερμο και  άλλος πάνω από ένα ηλεκτρικό σώμα.

 

Σημειώνεται ότι πρίν από 1-2  μήνες κατεβάσανε τους 2 υπαλλήλους των ΚΕΠ από το παράρτημα των ΚΕΠ, στο κεντρικό κατάστημα του πρώην Δήμου Αγιάσου  με το επιχείρημα της εξοικονόμησης πετρελαίου.

 

 Να σημειώσουμε ότι την περίοδο αυτή γίνεται η Απογραφή των προνοιακών επιδομάτων και στο κτίριο του πρώην  Δημαρχείου έρχονται όλα τα ΑΜΕΑ  που  παίρνουν προνοιακά επιδόματα για την απογραφή.

 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν προβλέπεται πλέον προμήθεια πετρελαίου για το φετεινό  χειμώνα εφόσον όπως λένε οι υπάλληλοι,  πριν από μερικές μέρες ήρθε στην Δημοτική Ενότητα ένα έγγραφο υπογραμμένο από τον Δήμαρχο Λέσβου Κο Βουνάτσο Δημήτριο που έλεγε ότι πρέπει να υποκατασταθεί το πετρέλαιο θέρμανσης  με κλιματιστικά και άλλα θερμαντικά σώματα..

 

Βέβαια δεν σκεφτήκανε ότι στην Αγιάσο στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου δεν υπάρχουν κλιματιστικά., τα οποία για να τα προμηθευτούνε  τώρα θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3-4 μήνες, εάν βέβαια υπάρχουν χρήματα για αγορά κλιματιστικών.

 

Επίσης δεν λάβανε υπόψη τους, τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Αγιάσου αφού λόγω του υψομέτρου και των χαμηλών θερμοκρασιών  τα κλιματιστικά  δεν δουλεύουν καλά και δεν αποδίδουν.

 

Οπότε μη χρειαστεί να πάτε στο Δημαρχείο Αγιάσου.

 

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!