Κοινωνία

14/10/2020 - 11:33

Στον Καρά Τεπέ επιλέγουν να τιμωρούν τους ανθρώπους πνίγοντάς τους στη λάσπη

Ευτυχώς που η θερμοκρασία είναι ακόμα υψηλή και οι ξαφνικές νεροποντές που κάνουν το νέο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ πισίνα, δεν συνοδεύονται από κρύο. Όταν θα φυσάει ο βοριάς, το νέο ΚΥΤ θα γίνεται ανυπόφορη παγωμένη κόλαση.

Ο Μηταράκης και η κυβέρνηση δεν θέλουν  ένα μικρό λειτουργικό ΚΥΤ.  Επιλέγουν να τιμωρούν τους ανθρώπους πνίγοντάς τους στη λάσπη, πνίγοντας συγχρόνως και τη δική μας αξιοπρέπεια, δοκιμάζοντας και τις δικές μας αντοχές που σε κάθε βροχή σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν από τις επιλογές της κυβέρνησης και της Ευρώπης. 

Η Νέα δομή του Καρά Τεπέ είναι ένα απάνθρωπο στρατόπεδο συγκέντρωσης.  Είναι ο καθρέφτης της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Είναι η απόδειξη της μισανθρωπίας. Είναι ο εκβιασμός για να δεχτούνε οι ντόπιοι νέα κέντρα. Η νέα δομή του Καρά Τεπέ ντροπιάζει το νησί μας. 

Μικρά κέντρα φιλοξενίας υπάρχουν ήδη και λειτουργούν υποδειγματικά. Γιατί φαγώνεται ο υπουργός να τα κλείσει;  Τι θα κερδίσει αν μεταφέρει τους ανθρώπους μέσα στο βούρκο της νέας δομής; 

Όμως, ο κ. Μηταράκης υπερηφανεύεται ότι κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να φτιάξει νέα δομή. Οι φωτογραφίες δείχνουν τι πραγματικά έφτιαξε. Ένα χάος έφτιαξε. Και γι’αυτό θα έπρεπε να ντρέπεται. Και να λογοδοτήσει. 

Πουθενά και σε κανένα καμένο δάσος δεν θα στηθεί τίποτα. Εκεί στον βούρκο του πεδίου βολής θα βγάλουν τον χειμώνα. Και θα καμαρώνουμε το φαραωνικό έργο του Μηταράκη.

Οι τελευταίες βροχές απέδειξαν, ότι όσο δεν αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους ανθρώπινα, τόσο τα αδιέξοδα θα αυξάνουν και τα προβλήματα δεν θα λύνονται.

Θαυμάστε την επιτυχία του Υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής.

 

mplokia.gr

 

Μοιράσου το άρθρο!