Κοινωνία

16/02/2024 - 17:08

Συμπατριώτης μας αβοήθητος στη μακρινή Μαλαισία κινδυνεύει να χάσει το πόδι του

Ενημέρωση από την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής - ΟΛΣΑ

Ο συμπατριώτης μας από τη Λέσβο, καλλιτέχνης Γιάννης Περγαμηνέλλης που ζει μόνιμα στο εξωτερικό ζητά τη βοήθεια των συμπολιτών μας ώστε να κάνει μία σοβαρή επέμβαση, μετά τροχαίο ατύχημα που είχε τελευταία

Μόνος και αβοήθητος στη μακρινή Μαλαισία είναι ο συμπολίτης Γιάννης Περγαμηνέλλης ο οποίος κατάγεται από την κοινότητας Κλειούς, ωστόσο ζει εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπου εργαζόταν ως καλλιτέχνης.

Ο κ. Περγαμηνέλλης έπειτα από πολλά χρόνια εργασίας, αν και του είχαν δοθεί οι αντίστοιχες υποσχέσεις δεν κατάφερε να πάρει σύνταξη στην Μαλαισία, λόγω της καταγωγής και του θρησκεύματός του, ζει όμως με μια μικρή σύνταξη που λαμβάνει από την Ελλάδα. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος όπου τραυματίσθηκε στη λεκάνη.

Από τους γιατρούς ενημερώθηκε ότι για να αποκατασταθεί η υγεία του και να σταθεί ξανά υγιής στα πόδια του, απαιτείται σοβαρή χειρουργική επέμβαση η οποία θα πρέπει να γίνει σε ιδιωτική κλινική.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο που κοινοποίησε με το πρόβλημά του, οι υπεύθυνοι της ιδιωτικής κλινικής του ζήτησαν 12.000 ευρώ για την επέμβαση, χρήματα όμως που ο ίδιος δεν διαθέτει.

Ο συμπατριώτης μας όντας σε απόγνωση επικοινώνησε με τον γνωστό έμπορο της αγοράς Βασίλη Μαραγκό, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα αλληλεγγύης και υποστήριξης ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη. Ήδη στο προφίλ του του κ. Μαραγκού έχει αναρτηθεί η παράκληση του συμπατριώτη μας για βοήθεια.

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει τον κ Περγαμηνέλλη, μπορεί από αυτόν τον σύνδεσμο να μπει στη σελίδα του στο facebook και να λάβει τις πληροφορίες που επιθυμεί καθώς και τον τρόπο που θα έρθει σε επαφή μαζί του.

IOANNIS PERGAMINELLIS

AC NO 0026.0052.29.0201307720

ΙΒΑΝ GR79 0260 0520 0002 9020 1307 720

EUROBANK

Branch: Museum Athens

28is Oktovriou 57, Museum, 10432 Athens

https://www.paypal.me/ioannispergaminellis

Pay IOANNIS PERGAMINELLIS using PayPal.Me

Γράψτε παρακαλώ για “ FOR FRIENDS & FAMILY “

OR

IOANNIS PERGAMINELLIS

RHB BANK, MALAYSIA

AC NO : 1 - 12457 - 6039158 - 2

SWIFT CODE : RHBAMYKL

https://www.facebook.com/giannis.pergaminellis

Μοιράσου το άρθρο!