Κοινωνία

14/03/2020 - 09:09

Συνωστισμός στα σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης - Κανένα μέτρο προφύλαξης για ελεγχόμενη ροή πελατών

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση  για κλείσιμο των καφέ, χώρων εστίασης για να προφυλαχθούμε από τον κορονοϊό και... μυαλό δεν βάζουμε με τίποτα!
Από τις πρώτες ώρες του Σαββάτου που λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ στη Μυτιλήνη παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση  (τουλάχιστον στο τριπλάσιο με βάση μερικές εκτιμήσεις).

Ασφαλώς και επάρκεια τροφίμων υπάρχει και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Αυτό όμως που ανησυχεί είναι ότι οι υπεύθυνοι των σούπερ μάρκετ δεν εφαρμόζουν κανένα μέτρο ώστε να περιοριστεί ο συνωστισμός. Δεν ελέγχουν τη ροή των πελατών και δεν βάζουν κανένα περιορισμό στην είσοδο τη στιγμή που στα ταμεία γίνεται το αδιαχώρητο.  Πραγματικά μιλάμε για εγκληματική αδιαφορία.

Δεν μπορεί να κλείνουν οι καφετέριες για να μην υπάρχει άμεση επαφή ατόμων και συνωστισμός και... τα σούπερ μάρκετ να μην ελέγχουν το συνωστισμό. 

Αξίζει να τονιστεί ότι λόγω των ειδικών αδειών έχει μειωθεί και το προσωπικό που εργάζεται στα σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα να είναι δυσκολότερη η εξυπηρέτηση.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ που καλούνται να σηκώσουν τις επόμενες μέρες ένα απίστευτο βάρος. Οπότε εμείς ως πελάτες ας δείξουμε το σεβασμό μας. Δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι για ότι συμβαίνει! 

Μοιράσου το άρθρο!