Κοινωνία

01/09/2015 - 13:02

Το TEDxLesvos αναζητά εθελοντές για την διοργάνωση της 24ης Οκτωβρίου 201

 

Η ομάδα του TEDxLesvos βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για το πρώτο TEDx, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015. 

 
Στόχος μας είναι η διοργάνωση ενός πραγματικά συναρπαστικού event, που θα εμπνεύσει όσους το παρακολουθήσουν και συμμετέχουν σε αυτό, με οποιονδήποτε τρόπο. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε και την συνεισφορά όλων όσων θα μπορούσαν να προσφέρουν εθελοντικά την βοήθειά τους. 
 
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2015, όσοι ενδιαφέρονται να είναι εθελοντές στο TEDxLesvos, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα βρουν στην ιστοσελίδα της ομάδας, στο www.tedxlesvos.com. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, και αφού έχουν συμπληρώσει την φόρμα, μέλη της ομάδας θα επικοινωνήσουν μαζί τους με περισσότερες πληροφορίες για την συνέχεια της διαδικασίας.
 
Πρέπει να σημειώσουμε, πως το TEDxLesvos, όπως κάθε εκδήλωση TEDx, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από μια ομάδα εθελοντών.
 
Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο: http://tedxlesvos.com/call-for-volunteers-2015/
 
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την ενημέρωση του κοινού σας!
 
Με εκτίμηση,
 
Η ομάδα του TEDxLesvos

Μοιράσου το άρθρο!