Κοινωνία

18/02/2012 - 14:26

Τετάρτη 22/02/2012 : Όλοι στη παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου

Και ενώ η Λέσβος βρέθηκε στο επίκεντρο εξαιτίας της δολοφονίας του σκύλου στο Μανταμάδο, ο Δήμος Λέσβου σιωπά! Kαι όχι μόνο σιωπά αλλά δεν έχει καταδικάσει το γεγονός  και καλύπτει και το Πρόεδρο Μανταμάδου με τις προκλητικές δηλώσεις του.

Ως πολίτες της Λέσβου καλούμαστε να αφυπνίσουμε τους Δημοτικούς άρχοντες. Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012  (ώρα 17:30) πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρεμβαίνουμε και ενημερώνουμε.

Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λέσβου να καταδικάσει τη δολοφονία της Λίζας και να ενώσει τη φωνή του με όλους όσους απαιτούμε την άμεση και παραδειγματική τιμωρία του δράστη από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια αυτής της δράσης, (α) θα μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους περαστικούς σχετικά με τη δολοφονία και τις ποινές που προβλέπονται από την Ελληνική νομοθεσία και (β) θα ζητήσουμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να υιοθετήσει ψήφισμα με το οποίο θα καταδικάζεται απερίφραστα αυτό το έγκλημα και θα ζητείται η τιμωρία του δράστη. Δηλώστε συμμετοχή στο facebook --------------------------------------------------------- Διαβάστε για το θέμα από το αρχείο του Lesvosnews: Διαβάστε επίσης το άρθρο: Ζώα, Άνθρωποι και κτήνη

Μοιράσου το άρθρο!