Κοινωνία

17/06/2015 - 12:56

Τετάρτη 24 Ιουνίου - TEDxLesvos / μη κερδοσκοπικό συνέδριο στα πρότυπα του TED

Ε

δώ και αρκετούς μήνες, η ομάδα μας εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς για την διοργάνωση του TEDxLesvos, της πρώτης εκδήλωσης TEDx, που θα πραγματοποιηθεί στην Λέσβο. Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό συνέδριο στα πρότυπα του TED, που έχει σαν στόχο την ανάδειξη ιδεών, που αξίζει να διαδοθούν.


Το TED είναι ένα μη κερδοσκοπικό συνέδριο, στην σκηνή του οποίου παρουσιάζονται ομιλίες διάρκειας έως και 18 λεπτά, σχετικές με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων (Επιστήμη, Οικονομία, Τεχνολογία, Πολιτική, Περιβάλλον, Κοινωνία κ.α.). Το πρόγραμμα TEDx δίνει την ευκαιρία σε ομάδες εθελοντών να φέρουν αυτή την εμπειρία του TED στην πόλη τους.

Από το 2009 που ξεκίνησε το ΤΕDx έως σήμερα, με βάση τα πιο πρόσφατα στατιστικά, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 12.000 διοργανώσεις TEDx, σε 168 χώρες και 50 γλώσσες ανά την υφήλιο.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, σας περιμένουμε στην αίθουσα ΠασπARTού (Π. Κουντουριώτη 47), για να γνωριστούμε, να σας “συστήσουμε” το TEDxLesvos και να συζητήσουμε για αυτό.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό.

 Η εκδήλωση την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα ΠασπARToύ είναι ενημερωτική, σχετικά με το πρώτο TEDxLesvos, του οποίου η πραγματοποίηση προγραμματίζεται για τους επόμενους μήνες στην Μυτιλήνη.

Μοιράσου το άρθρο!