Κοινωνία

12/02/2014 - 22:47

Θέματα της συνάντησης του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης

style="text-align: justify;"> 
Κατά τη χθεσινοβραδινή συνεστίαση στο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» συμμετείχαν 19 μέλη και ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Καλλονής, Ιγνάτης Σκούντας.
 
Στις ανακοινώσεις του ο Γραμματέας, ρ. Ιγνάτης Χατζηβασιλέλλης, υπογράμμισε:
1. Την πραγματοποίηση σεμιναρίου στη Δράμα στις 29 και 30 Μαρτίου. Το σεμινάριο αφορά τους εκλεγμένους προέδρους και Γραμματείς των Ομίλων για το έτος 2014-15.
2. Την πιθανότητα να βοηθήσουμε τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς
 
Ο Πρόεδρος, ρ. Ηλίας Παπαγεωργίου:
1. Ευχήθηκε στους εορτάζοντες ροταριανούς, Χαράλαμπο Νικολάου και Χάρη Πέτσικο. Ο ρ. Νικολάου κατέθεσε στο Ταμείο του Ομίλου 50 ευρώ, αντί κεράσματος, όπως συνηθίζεται.
2. Συγχάρηκε εκ μέρους του Ομίλου τη ρ. Δήμητρας Σκούντα για την επιλογή της στο αξίωμα της Προέδρου του ΡΟΚαλλονής για το έτος 2014-15. 
3. Αναφέρθηκε στην επιτυχία του σεμιναρίου της 1ης Φεβρουαρίου και στην εξαιρετική εκδήλωση της κοπής της πίτας το βράδυ της ίδιας ημέρας.
4. Ανακοίνωσε ότι η επιδιόρθωση των μαρμάρων στο άγαλμα της Σαπφούς θα αρχίσει σύντομα.
5. Αποφασίστηκε να προσφερθεί τσάι από τις ροταριανές του Ομίλου και τις συζύγους των ροταριανών στις 26 Φεβρουαρίου, Τετάρτη απόγευμα,  στις 18.00. Τιμή πρόσκλησης 7 ευρώ. Σας παρακαλούμε να ενεργήσετε ώστε να έχουμε προσέλευση φίλων.
6. Ο Πρόεδρος ανέλαβε να καταθέσει το ποσό των 300 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό για την ασφάλιση απόρων και άνεργων συμπολιτών μας.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!