Κοινωνία

28/06/2024 - 09:20

Τριήμερο με «Καλά Νέα» στη Μυτιλήνη - Από 28 έως 30 Ιουνίου

Σε έναν κόσμο όπου κακές ειδήσεις μεταδίδονται ασταμάτητα από τα κοινωνικά μέσα, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ένα τριήμερο συνέδριο προσφέρει μόνο καλά νέα! Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά παρουσιάζουν για το 2024 τις εκδηλώσεις με θέμα: «Διακηρύξτε τα Καλά Νέα!»

Το πρόγραμμα του συνεδρίου, που θα διαρκέσει από 28 έως 30 Ιουνίου, περιλαμβάνει ομιλίες, συνεντεύξεις και βίντεο που βασίζονται στη Βίβλο, όπως για παράδειγμα η δημόσια διάλεξη της Κυριακής με θέμα: «Γιατί Δεν Φοβόμαστε τις Κακές Ειδήσεις».

Σκοπός του προγράμματος είναι να διατηρήσουν οι άνθρωποι την ελπίδα και την αισιοδοξία τους, παρά το γεγονός ότι οι παγκόσμιες συνθήκες επιδεινώνονται. Το 2023 σχεδόν 13 εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν τα περισσότερα από 6.000 τριήμερα συνέδρια των Μαρτύρων του Ιεχωβά παγκοσμίως.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στη Συνεδριακή Αίθουσα των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Μυτιλήνη (Αναπαύσεως 11β, Χρυσομαλλούσα) και αναμένεται να την παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 επισκέπτες από Μυτιλήνη, Χίο, Λήμνο και από διάφορες άλλες περιοχές της Ελλάδας. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα του συνεδρίου «Διακηρύξτε τα Καλά Νέα» κλικ εδω

Μοιράσου το άρθρο!