Κοινωνία

11/05/2017 - 06:24

Υποστήριξη σε καταφύγιο σκύλων στην Ερεσό!

Μ

ια υπέροχη ενέργεια επιχορήγησης από την Κα Maud Crombag!

Όταν η Maud, κατά τη διάρκεια της εργασίας της, συνάντησε την Paula van Loo, ένα από τα μέλη της επιτροπής, και άκουσε για τη δουλειά της Canilos για την διάσωση των βαρελόσκυλων στην Ελλάδα, την συγκίνησε αλλά ταυτόχρονα της κέντρισε το ενδιαφέρον.

Αμέσως ξεκίνησε μια δράση επιχορήγησης για αυτά τα σκυλιά, και κατάφερε μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει το ποσό των 590€!

Μια εκπληκτική πρωτοβουλία!

Η Canilos και η Maud αποφάσισαν να δωρίσουν το ποσό, αυτή τη φορά, σε έναν ιδιαίτερο αποδέκτη: www.eresosforanimals.com, ένα καταφύγιο σκύλων στη Λέσβο το οποίο σχετικά πρόσφατα χτυπήθηκε από μια καταστροφή, μια πλημμύρα εξαιτίας παλιρροϊκού κύματος νερού και λάσπης.

Ήταν μια φριχτή εμπειρία, και είναι απλά ένα ανέλπιστο θαύμα που η Anja από το καταφύγιο «Ερεσσός για τα Ζώα» επέζησε της καταστροφής. 6 Εκ μέρους της Maud Crombach η δωρεά των 590€ παραδόθηκε στην οργάνωση «Ερεσός για τα Ζώα». Φυσικά, ήταν πολύ ευτυχισμένοι!

Επιπλέον, η Μαρία έφερε μαζί της 200€ εκ μέρους της Κιβωτού! Οι φωτογραφίες παρακάτω δείχνουν την παράδοση της δωρεάς στην Anja για την οργάνωση «Ερεσός για τα Ζώα». Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, Maud, για αυτή την υπέροχη πράξη. Μακάρι το καλό και το θετικό να νικάνε πάντα!

 

Canilos Animal Foundation T.a.v. Administratie Donateur

Μοιράσου το άρθρο!