Κόσμος

19/12/2020 - 12:31

Δωρητής σπέρματος έχει 150 παιδιά

Τον αποκαλούν «Τζο». Είναι 50 ετών, κατάγεται από την Αμερική και δωρίζει το σπέρμα του σε δέκα γυναίκες τον χρόνο, ενώ μέχρι στιγμής έχει 150 παιδιά σε όλο τον κόσμο

Ένας από τους πιο… παραγωγικούς δωρητές σπέρματος στον κόσμο ισχυρίζεται ότι τα Χριστούγεννα έχουν έρθει νωρίς, τη στιγμή που τρεις ακόμη βρετανίδες γυναίκες είναι έγκυες περιμένοντας τα παιδιά του.

Τον αποκαλούν «Τζο». Είναι 50 ετών, κατάγεται από την Αμερική και δωρίζει το σπέρμα του σε δέκα γυναίκες τον χρόνο, ενώ μέχρι στιγμής έχει 150 παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύπτοντας ότι τρεις ακόμη γυναίκες πρόκειται να γεννήσουν τα παιδιά του το 2021, τονίζει πως είναι το «καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο όλων», προσθέτοντας ότι η πανδημία Covid-19 δεν τον πτοεί.

Το καλύτερό του δώρο…

«Το να βοηθάω τις γυναίκες να αποκτήσουν το δώρο της ζωής είναι και το προσωπικό μου καλύτερο δώρο. Είμαι πάντα έτοιμος να δώσω στις γυναίκες το μωρό των ονείρων τους. Από τότε που έφτασα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο συναντήθηκα με περίπου 15 γυναίκες. Οι περισσότερες από αυτές δεν θέλουν να κάνουν σεξ, αλλά προτιμούν να κυοφορήσουν ένα παιδί με φυσικό τρόπο» λέει ο ίδιος, σύμφωνα με τη Sun.

Όταν γεννιούνται τα μωρά, ο Τζο θέλει να βλέπει τις φωτογραφίες τους για να δουν αν του μοιάζουν, ενώ επιβεβαιώνει ότι δεν κερδίζει οικονομικά από αυτή την διαδικασία.

Μοιράσου το άρθρο!