Lifestyle

07/01/2024 - 22:17

Ένα χρόνο μετά το φλουρί που κέρδισε στη Μυτιλήνη....

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Μάιο. Τους τελευταίους μήνες δεν αποχωρίζεται την κόρη της ούτε στιγμή και απολαμβάνει το κάθε λεπτό μαζί της.

Είχε μάλιστα βρεθεί πριν γεννήσει στη Μυτιλήνη και είχε ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από το νησί μας. 

Η ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου έχει αλλάξει ασφαλώς προς το καλύτερο. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το νέο έτος αγκαλιά με τη μικρή της πριγκίπισσα και τον Μυτιληνιό σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Φέτος το ζευγάρι πέρασε τις πρώτες γιορτές με την κόρη του, η οποία φαίνεται πως είναι ήδη πολύ τυχερή καθώς κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια:

«Όποιος κέρδισε το φλουρί, να σηκώσει το χέρι! Και ναι, έτσι μπήκε το 2024. Και όχι, δεν ήταν “στημένο” (αλήθεια το λέω). Πέρυσι τέτοιες μέρες ήμασταν Μυτιλήνη και εγώ έγκυος (χωρίς να το έχω μοιραστεί ακόμα) κέρδισα το φλουρί. Ήταν τα πρώτα μας γλυκά Χριστούγεννα με εσένα στην κοιλίτσα μου. Και τώρα τα πρώτα μας αληθινά Χριστούγεννα, με εσένα στην αγκαλιά μου. Να πω βέβαια για την ιστορία, ότι τα κομμάτια μας ήταν πάλι πλάι-πλάι. Και να το αφήσω εδώ χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης του τυχερού κομματιού, σε αντίθεση με τον μπαμπά μας, που (ίσως) ένιωσε “αδικημένος” (πάλι) στη “μοιρασιά”.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι εγώ βρήκα το “γούρι” μου!» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

δδ

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς ζουν εδώ 3 χρόνια περίπου έναν μεγάλο έρωτα.
Ο σύντροφος της παρουσιάστριας διατηρεί κτήμα στην Παλλήνη και αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων. Άλλωστε, αυτή ήταν και η αφορμή να έρθει πιο κοντά με την Ιωάννα Μαλέσκου που ζήτησε τις συμβουλές του για τον σκύλο της, ένα γαλλικό bulldog.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη -εκεί όπου βρέθηκαν για να υποδεχθούν τον νέο χρόνο-, σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή και ζει με την Ιωάννα Μαλέσκου στην Αρτέμιδα.

(Διαβάστε εδώεδώ και εδώ για τις αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου όταν ήταν  είχε βρεθεί στη Μυτιλήνη το 2023)

 

Μοιράσου το άρθρο!