Lifestyle

20/07/2021 - 21:23

Χρήστος Δάντης: Μάγεψε και μαγεύτηκε από την Ερεσό και το Eressian Hotel & Hammam Spa!

Τι κι αν η συναυλία του Χρήστου Δάντη που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16/7 στο Hara Beach Bar ακυρώθηκε λόγω των υγειονομικών συνθηκών; Ο γνωστός τραγουδιστής δεν ακύρωσε το ταξίδι του αλλά ήρθε στη Λέσβο για διακοπές αφού έχει καλούς φίλους στην Ερεσό!

Όσοι μίλησαν μαζί του κατά τη διάρκεια της διαμονής του είχαν να πουν για το πόσο πολύ του άρεσε η παραλία, οι άνθρωποι, η ατμόσφαιρα και τα μαγαζιά της Ερεσού.

Για τη διαμονή του επέλεξε το Eressian Hotel & Hammam Spa και δεν σταμάτησε να ανεβάζει Instagram stories και posts μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία της διαμονής και των υπηρεσιών του βραβευμένου Small Hotel Spa της χρονιάς:

 

????? ?? ???? @eressian / ????? ??? ??? ??? ??????????? ??? ??? ????????? ???????? #eresos #eressos #christosdantis

de

 

Τα βράδια διασκέδαζε με φίλους στο Hara Beach Bar και μάλιστα δεν αντιστάθηκε στην πρόσκληση να τραγουδήσει πάνω στην άμμο, με ένα μαγικό unplugged αποτέλεσμα, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, προφέροντας μία πραγματικά μαγική βραδιά στους παρευρισκόμενους.

 

Γιατί τελικά τα απρογραμμάτιστα είναι τα πιο ωραία και η πανέμορφη αμμουδιά της Ερεσού είναι ο καταλύτης που ενώνει πάντα τις παρέες.

εε

Δείτε το σχετικό βίντεο/ unplugged  πάνω στην άμμο! 

Στο  Hammam Spa!/ Βίντεο που ανάρτησε ο Χρήστος Δάντης:

 

Πρωινό στο Eressian Hotel / Το βίντεο που ανάρτησε ο Χρήστος Δάντης:

Μοιράσου το άρθρο!