Lifestyle

16/08/2021 - 07:51

Μυτιλήνη: Χατζηγιάννης και Πρωτοψάλτη σε κίνηση καρδιάς για τους πυρόπληκτους

Τι ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στα social media;

Την πιο ευαίσθητη πλευρά του επιλέγει να εκφράσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η μουσική συνοδοιπόρος του το φετινό καλοκαίρι, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Και αυτό καθώς οι δυο τους προχωρούν σε μια κίνηση ανθρωπιάς προς τους πληγέντες από την πύρινη κόλαση.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποφάσισε να μοιραστεί την πρωτοβουλία την οποία σκέφτηκε μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο διαδίκτυο. Έτσι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Την Τετάρτη 18 Αυγούστου είναι η πρώτη μας συναυλία στην Μυτιλήνη, μετά τις εφιαλτικές καταστροφικές πυρκαγιές που σάρωσαν την χώρα μας και την ψυχή μας!

Με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη αποφασίσαμε ως ελάχιστη βοήθεια προς τους πληγέντες να καταθέσουμε το σύνολο της αμοιβής μας από αυτή την συναυλία στον Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος διαχειρίζεται τον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε για τους πυρόπληκτους.


Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ τόσο δυσάρεστα γεγονότα. Σας περιμένουμε στην αγαπημένη μας Μυτιλήνη με μια αγκαλιά τραγούδια».

 

 

Μοιράσου το άρθρο!