Πολιτισμός

18/08/2021 - 21:30

Αλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

ΤΕΤΆΡΤΗ, 18 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 9:30 Μ.Μ. /// Συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μιχάλης Χατζηγιάννης "Μια αγκαλιά τραγούδια"/// Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης, αυτό το καλοκαίρι - που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα - θα μοιραστούν την σκηνή χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια»!

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είναι από τις πιο σημαντικές μας ερμηνεύτριες, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, που πρωτοστατεί στην Ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθειά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει! Μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτυ», μία καλοκαιρινή «Γιορτή», μας προκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί τους το «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί» να απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω» και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος»!

Σας περιμένουμε μαζί με 7 υπέροχους μουσικούς και «Μια αγκαλιά τραγούδια»!

Moυσικοί
Θωμάς Κοντογεώργης: πιάνο
Σόλωνας Αποστολάκης: Keyboards
Πέτρος Βαρθακούρης: Mπάσο
Παντελής Ντζιάλας: Kιθάρες
Σοφία Ευκλείδου: Tσέλο
Κώστας Μυλωνάς: Drums
Τάκης Βασιλείου: Kρουστά

Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης
Ηχολήπτες: Zαχαρίας Σταμούλος, Αντώνης Μωραίτης
Φωτιστής: Δημήτρης Λάιος
Βοηθός παραγωγής: Mυρτώ Μαγκριώτη
Οργάνωση παραγωγής: Tώνια Δραγούνη, Πασχάλης Μουχταρίδης

 

ΤΕΤΆΡΤΗ, 18 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 9:30 Μ.Μ. ///
Συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μιχάλης Χατζηγιάννης "Μια αγκαλιά τραγούδια"///
Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

 

on line  εισιτήρια εδώ

 

Η συναυλία πραγματοποιείται από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πυρόπληκτους.

Προπώληση εισιτηρίων στο ticketservices.gr και στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!