Lifestyle

18/06/2021 - 06:18

"Σμύρνη μου αγαπημένη" : Γεύμα στη Μυτιλήνη με τους πρωταγωνιστές της υπερπαραγωγής!

Από την  Διονυσία Ζαπατίνα/ gossip-tv.gr/

Όμορφες και χαλαρές στιγμές πέρασαν οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής "Σμύρνη μου αγαπημένη" σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στη Μυτιλήνη όπου γίνονται τα γυρίσματα αυτές τις μέρες. 

Οι συντελεστές της ταινίας, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δημοσιογράφους που είχαν σπεύσει στο νησί για να παρακολουθήσουν από κοντά μέρος των γυρισμάτων. Παρατέθηκε γεύμα σε μία υπέροχη βεράντα με θέα τη θάλασσα λίγο πριν οι πρωταγωνιστές βρεθούν και πάλι στο πλατό γυρισμάτων για το βραδινό γύρισμα.

Όλοι τους ήταν σε εξαιρετική διάθεση, γεγονός που πρόδιδε ότι το κλίμα ανάμεσά τους είναι απίθανο. Και γιατί όχι αφού πρόκειται για μία πράγματι ακριβή παραγωγή η οποία γυρίζεται σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου, ανάμεσά τους η Χίος και η Μυτιλήνη. Ειδικά στη Μυτιλήνη τοπικοί παράγοντες αλλά και οι κάτοικοι του νησιού είναι ενθουσιασμένοι που μέρος της ταινίας γυρίζεται σε φυσικούς χώρους, γεγονός που σημαίνει ότι οι ομορφιές του θα γίνουν... διάσημες!

Στο γεύμα τις εντυπώσεις έκλεψαν η Κατερίνα Γερονικολού με την Ταμίλα Κουλίεβα που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τον Μπουράκ Χακί και τον Λεωνίδα Κακούρη ενώ σε παρακείμενο τραπέζι συνέτρωγαν η Μιμή Ντενίση με τον Γιάννη Βογιατζή και τον Κρατερό Κατσούλη.

 

Το «ατύχημα» με το νερό και η απίθανη ατάκα της Ντενίση

Την ώρα που οι πρωταγωνιστές της ταινίας απολάμβαναν το γεύμα τους σηκώθηκε ο Γιάννης Βογιατζής ο οποίος καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τη Μιμή Ντενίση από την καρέκλα του για να δώσει κάτι και χύθηκε ένα ποτήρι νερό πάνω στον Κρατερό Κατσούλη που επίσης καθόταν στο ίδιο τραπέζι.

Να τα λεφτά έρχονται» φώναξε με χιούμορ κάποιος από τους παρευρισκόμενου δημοσιογράφος και συνέχισε με νόημα: «τα εκατομμύρια». Η Μιμή Ντενίση δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της και είπε με επίσης πολύ χιούμορ: «Μακάρι γιατί ως τώρα τα δίνουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για παραγωγή διεθνών προδιαγραφών από την Tanweer Productions που γίνεται με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

Η ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση, είναι μία υπερπαραγωγή που στόχο έχει να αποδώσει φόρο τιμής στα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης.

 

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ

 

 

Διαβάστε:

"Σμύρνη μου αγαπημένη". Τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στο γεύμα που παρέθεσε η Περιφέρεια

Μοιράσου το άρθρο!