Λήμνος

16/01/2015 - 17:29

Eγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Μύρινα

style="text-align: justify;">Μέσα σε αγωνιστικό κλίμα εγκαινιάστηκε εχθές το απόγευμα (Πέμπτη 15.01.2015) το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Μύρινα. 
Κεντρικός ομιλητής ο Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Λέσβου ο Γιώργος Κότσαλης.
Στην ομιλία του, ο Γ. Κότσαλης ξεκίνησε λέγοντας ότι το νησί μας, δέχτηκε ίσως τις πιο φοβέρες επιπτώσεις των μνημονιακών δεσμεύσεων. Τα τελευταία 2,5 χρόνια, η υποβάθμιση που υπέστη η κοινωνία της Λήμνου έχει καταστήσει το νησί μας έρμαιο των κυβερνητικών επιλογών. Υπηρεσίες καταργήθηκαν ή συγχωνεύτηκαν, διοικητικές επιλογές του Νοσοκομείου Λήμνου συστηματικά υποβάθμισαν τη δημόσια υγεία στο νησί, απομακρύνοντας  γιατρούς του ΕΣΥ, οι συγκοινωνίες, μόνιμο πρόβλημα για το νησί μας, συνεχίζουν να ταλανίζουν την τοπική κοινωνία κρατώντας  το νησί μας  στον απόλυτο μαρασμό.
Τόνισε ακόμη ότι στο τοπικό πρόγραμμα που επεξεργάστηκε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης για την Λήμνο που προωθεί τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και προωθεί το μοντέλο της ήπιας μορφής ανάπτυξης του τουρισμού. 
Ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Κότσαλης, κλείνοντας την ομιλία του, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει απλά να είναι το πρώτο κόμμα αλλά να είναι αυτοδύναμος στις εκλογές της 25ης Γενάρη για να μπορεί  να υπερασπιστεί την πολιτική του και να διαμορφώσει ένα μέτωπο διεκδίκησης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
 

Μοιράσου το άρθρο!