Λήμνος

04/08/2014 - 19:39

Εγκαίνια του γηπέδου Κοντιά

style="text-align: justify;"> 
Το Σάββατο 02 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και η ονοματοδοσία του γηπέδου του Κοντιά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Αδαμίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευστράτιος Κουκούμης, Παλαιολόγος Κυριαζής και Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και οι δωρητές ομογενείς, που χάρη στην βοήθεια τους ολοκληρώθηκε το σημαντικό αυτό έργο.
Μετά το τέλος του Αγιασμού ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Φιλοκτήτη Κοντιά, κ. Δημήτρης Βουλγαράκης και οι δωρητές που ήταν παρόντες, πραγματοποίησαν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής της ονομασίας του γηπέδου. Το όνομα του, «Ομογένεια», σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά στο εξωτερικό, αλλά δεν ξέχασαν την πατρίδα τους.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Βουλγαράκης, έδωσαν αναμνηστικά δώρα στους ομογενείς δωρητές. 
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, δήλωσε σχετικά «Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον αθλητισμό στο νησί μας. Ένας ακόμη αθλητικός χώρος παραδίδεται στους Λημνιούς, χάρη στη συστηματική δουλειά του Δήμου και την γενναιοδωρία των ανθρώπων που με ανιδιοτέλεια προσέφεραν στους συμπατριώτες τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν – και ήταν πολλοί – στην επιτυχία της προσπάθειας για την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου και ιδιαίτερα  τον Διοικητή και το προσωπικό της 130 ΣΜ, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των οποίων τοποθετήθηκαν οι πυλώνες φωτισμού του γηπέδου.».
 
 

Μοιράσου το άρθρο!