|

Ιστορική στιγμή για τον Άγιο Ευστράτιο: Ορκίστηκε η πρώτη Μηχανικός του Δήμου

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
2'

Μια μικρή νησίδα με μεγάλο συμβολισμό: στον Δήμος Αγίου Ευστρατίου γράφτηκε ιστορία, καθώς ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Σινάνης όρκισε την πρώτη Μηχανικό του Δήμου, τη Γεωργία Αγοράκη (Μηχανολόγο Μηχανικό ΤΕ), παρουσία του ΥΦΥΝΑΝΠ Στέφανος Γκίκας και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεος. Η ορκωμοσία, στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου πλωτού ασθενοφόρου, δεν ήταν απλώς μια τυπική διοικητική πράξη· ήταν μήνυμα θεσμικής ενίσχυσης, επένδυση σε ανθρώπινο κεφάλαιο και απόδειξη ότι ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα νησιά μπορούν να θωρακίζονται με τεχνική επάρκεια και μόνιμες δομές. Με καθαρή στρατηγική, διασύνδεση με την κεντρική διοίκηση και ταχύτητα αποφάσεων, ο Άγιος Ευστράτιος περνά από τα λόγια στα έργα.

Ορκίσθηκε η πρώτη Μηχανικός του Δήμου Αγίου Ευστρατίου

Εχθές (19/12), στο περιθώριο της επίσκεψης του ΥΦΥΝΑΝΠ κου Γκίκα για τα εγκαίνια του νέου πλωτού ασθενοφόρου, ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου κος Κ. Σινάνης, είχε τη χαρά να υποδεχθεί και να ορκίσει την νέα μόνιμη υπάλληλο του Δήμου κα Γεωργία Αγοράκη ειδικότητας Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ.

Η νεοδιορισθείσα υπάλληλος είχε την τιμή να ορκισθεί παρόντος του ΥΦΥΝΑΝΠ κου Στέφανου Γκίκα και του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιεροθέου.

Μετά την ορκωμοσία ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην μόνιμη, πλέον, υπάλληλο καλή σταδιοδρομία και την καλωσόρισε στην «οικογένεια» του Δήμου μας.

Τέλος ο κος Δήμαρχος ζήτησε από τον ΥΦΥΝΑΝΠ κο Γκίκα να μεταφέρει θερμές ευχαριστίες στην Υφ. Εσωτερικών κα Χαραλαμπογιάννη, η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δημάρχου και μεσολάβησε για την επίσπευση των διαδικασιών αναπλήρωσης των υποψηφίων για τη θέση της νεοδιορισθείσης, αλλά και για τις τέσσερεις (4) νέες θέσεις μονίμων υπαλλήλων του Δήμου μας, που με απόφασή της ενέκρινε και απέστειλε στον ΑΣΕΠ για προκήρυξη.

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις