Λήμνος

01/06/2012 - 14:23

Λήμνος: σύσκεψη για την πρόσληψη των πυρκαγιών

yle="text-align:justify;">Πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Ιουνίου 2012 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου σύσκεψη με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών για την πρόληψη και αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών λόγω πυρκαγιών κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο, με εισηγητές τον κ. Χαρίλαο Καλλία, Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου και τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη υπάλληλο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Λήμνου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Σάραγκας, εκπρόσωποι του Δήμου Λήμνου, της 88 Σ.ΔΙ., της 130 Πολεμικής Αεροπορίας, της 8ης ΜΣΕΠ, οι Διοικητές του Ναυτικού Σταθμού Λήμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας, ο Λιμενάρχης Μύρινας, ο Αερολιμενάρχης οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου και λοιποί εκπρόσωποι φορέων.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Σάββας Βαρελτζής τόνισε ότι συντονιστικό όργανο είναι η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου με επικεφαλής τον ίδιο, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία αυτής της σύσκεψης, επισήμανε τις αρμοδιότητες του κάθε εμπλεκόμενου φορέα στον τομέα ευθύνης του και τόνισε ότι η σωστή οργάνωση, η πληροφόρηση και η ετοιμότητα είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών.

Μοιράσου το άρθρο!