Λήμνος

25/06/2012 - 12:29

Μετεκλογική επίσκεψη Νίκου Σηφουνάκη στη Λήμνο

mg class="alignleft size-full wp-image-49166" title="sifounakis_14" src="http://agrorama.files.wordpress.com/2012/06/sifounakis_14.jpg" alt="" width="300" height="200" />Την Λήμνο επισκέφθηκε το διήμερο Σάββατο και Κυριακή, 23 και 24 Ιουνίου ο βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης.

Κατά την παραμονή του περιόδευσε στην αγορά της Μύρινας και ευχαρίστησε τους πολίτες γιατί στην δύσκολη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου συμπορεύθηκαν με το ΠΑΣΟΚ που αύξησε την δύναμη του στο νησί.

Επίσης επισκέφθηκε την ύπαιθρο του νησιού και μεταξύ των άλλων παραβρέθηκε στον εορτασμό του Αγίου Ιωάννη και στις πατροπαράδοτες «Κακανούρες» στο ΠΛΑΤΥ,  που διοργανώνει τα τελευταία δύο χρόνια ο Πρόεδρος και το τοπικό Συμβούλιο του χωριού.

Το Σάββατο το πρωί ο Νίκος Σηφουνάκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και μεταξύ των άλλων εξέφρασε την συγκίνηση του που για άλλη μια φορά ο Λημνιακός Λαός τον προέταξε στην προτίμησή του και τον ανέδειξε πρώτο βουλευτή του.

«Θα ανταποκριθώ, κατέληξε, όπως πράττω όλα αυτά τα χρόνια στο καθήκον που ο δημοκρατικός λαός της Λήμνου μου  ανέθεσε. Οι ώρες είναι δύσκολες και η χώρα μας πρέπει να καταβάλει όλες τις δυνάμεις της για την ανόρθωση της οικονομίας και την παραμονή της στην Ευρώπη και το Ευρώ». 

Μοιράσου το άρθρο!