Λήμνος

13/01/2015 - 13:51

Μικροζημιές στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο

Η αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι κρίσιμη και καθοριστική, αυτό όμως δεν πρέπει να διχάσει την  κοινωνία μας  και να δημιουργήσει εχθρότητες και πάθη. Οι διαφωνίες είναι θεμιτές και αναδεικνύονται με την ανταλλαγή πολιτικών επιχειρημάτων, οι πράξεις όμως βανδαλισμών είναι ανέντιμες.

         Την αφορμή για την επισήμανση αυτή  έδωσαν δυστυχώς οι μικροζημιές που προκάλεσαν κάποιοι συμπολίτες μας στο υπό διαμόρφωση εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μύρινα το Σάββατο το βράδυ 10 Ιανουαρίου. Δεν θα το αναφέραμε καν αν δεν υπήρχαν ανάλογα προηγούμενα όπως η καταστροφή του εκλογικού μας περιπτέρου στην πλατεία του ΚΤΕΛ τον Οκτώβριο του 2009 και  η επίθεση στα γραφεία της ΚΟΒ του ΚΚΕ στον Κάσπακα τον Ιούνιο του 2010.

         Είμαστε βέβαιοι ότι πράξεις αυτές δεν προέρχονται από πολιτικούς μας αντιπάλους που ανήκουν σε δημοκρατικά κόμματα. Το πνεύμα αυτό της ανοχής και του πολιτισμού στον προεκλογικό αγώνα εκφράστηκε και στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο παρουσία του δημάρχου κου Μαρινάκη. Όλοι συμφωνήσαμε να σεβόμαστε τις δραστηριότητες των υπολοίπων κομμάτων όσο αντίθετες και να είναι οι πολιτικές μας επιδιώξεις.

       Καλούμε όλους τους Λημνιούς να βοηθήσουν ώστε  να πορευτούμε ομαλά και πολιτισμένα προς την κάλπη.  Οι πολίτες πρέπει να πληροφορηθούν το πρόγραμμα κάθε κόμματος και να πάρουν  με ηρεμία την απόφασή τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ  πάντως  θα επιμείνει σε αυτό το δρόμο. Ενημέρωση, επιχειρήματα και  σεβασμός σε κάθε αντίθετη άποψη. 

Η Εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ

 

Μοιράσου το άρθρο!