Λήμνος

19/06/2012 - 10:07

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ευχαριστεί

yle="text-align:justify;">Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες μας που τον τίμησαν με τη ψήφο τους στις χθεσινές εκλογές. Η αύξηση των υποστηρικτών της αντι-μνημονιακής, αντι-νεοφιλελεύθερης και ταυτόχρονα ενωτικής πολιτικής στο νησί μας αλλά και σε Λέσβο και Αι Στράτη, ανοίγει νέες προοπτικές για τη συνέχιση του αγώνα, όπως αυτό εκφράζεται στην περιοχή μας.

 Πανελλαδικά, το πρωτοφανές - για πολιτικό φορέα της αριστεράς - εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει την επιθυμία του κόσμου να αντιπαλέψει την πολιτική των μνημονίων που επέβαλλαν και θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι όποιοι αυριανοί συνεργάτες τους.

 Σε επίπεδο διακυβέρνησης, το πολιτικό σκηνικό που με τη νέα κυβέρνηση θα διαμορφωθεί δεν θα είναι ένα νέο πολιτικό σκηνικό. Θα είναι απλά η συνέχιση της επιβολής των πλέον αντι-λαϊκών μέτρων που οι κυβερνήσεις εφάρμοσαν την τελευταία διετία. Η περικοπή βασικών και κύριων μισθών και συντάξεων θα συνεχιστεί. Τα μαγαζιά θα συνεχίσουν να κλείνουν. Η ανεργία θα συνεχίσει να αυξάνεται. Η ύφεση θα συνεχίσει εντονότερη.

 Αυτό που αλλάζει είναι η εντολή που με τη ψήφο του έδωσε ο λαός στο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και στις δυνάμεις της αριστεράς. Και αξιοποιώντας αυτή τη δύναμη  θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να εκφραστεί αυτή η εντολή και μέσα στο κοινοβούλιο και μέσα στην ίδια την κοινωνία.

Μοιράσου το άρθρο!